news

Premiera in Romania. Condamnat la inchisoare cu executare pentru ca a ucis un pui de caine. Motivare: „Este o persoana foarte periculoasa, care este capabila sa ia foarte usor hotararea de a suprima o viata”

Judecatorii din Onesti au condamnat la inchisoare cu executare un barbat din Berzunti, judetul Bacau, pentru ca a omorat un pui de caine.

Barbatul, in varsta de 52 de ani, a primit 6 luni de inchisoare cu executare. Instanta a evidentiat „cruzimea deosebita, ferocitatea, brutalitatea, rautatea si salbaticia de care a dat dovada inculpatul”.

Fapta s-a petrecut anul trecut, pe 8 decembrie 2021. Dupa ce s-a intors de la munca si a baut cateva pahare cu vin, barbatul a iesit din curtea casei sale pe ulita si a vazut un pui de caine.

Potrivit datelor din dosar, citate de Libertatea, barbatul a pornit in urmarirea animalului pe ulita. In momentul in care a ajuns la o intersectie, a observat puiul de caine ce tocmai se adapostise la marginea unui gard. Cand l-a vazut, a inceput sa-l loveasca cu piciorul. Catelul a incercat sa scape, insa a fost ajuns si lovit din nou cu brutalitate, strivindu-i pur si simplu capul cu piciorul. Cand a observat ca puiul de caine nu mai misca, a plecat inapoi acasa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Pus sub acuzare, barbatul si-a recunoscut faptele, dar s-a aparat spunand ca a crezut despre puiul de caine ca provenea dintr-un grup de maidanezi care ii faceau pagube in gospodarie.

„Daca singura sa preocupare ar fi fost sa isi protejeze bunurile din gospodarie, era suficient sa isi inchida poarta si sa isi astupe eventualele gauri din gard. Inculpatul a ales sa ucida cainele prin cea mai cruda metoda posibila, calcandu-l in picioare, ceea ce denota ca este o persoana foarte periculoasa, care este capabila sa ia foarte usor hotararea de a suprima o viata, lucru care il face predispus la savarsirea si a altor fapte mult mai grave”, a fost concluzia magistratilor din Onesti.

Potrivit hotararilor publicate pe portalul Rejust, in dosare similare, este pentru prima data cand o instanta dispune o condamnare cu executare in cazul unui inculpat fara antecedente penale.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: caine bacau

Recent Posts

Franta: Momentul in care duba penitenciarului a fost atacata cu mitraliere Kalasnikov. Mafiotul „Musca” a reusit sa evadeze – Video

A aparut o prima inregistrare video a atacului in care au fost ucisi, marti, trei…

7 ore ago

Gunoierii din Paris au intrat in greva. Ei cer un „bonus olimpic” si o crestere salariala

Aproximativ 400 de angajati de la salubrizare din Paris au intrat marti in greva, cerand…

10 ore ago

Bucurestean ucis in strada de doi indivizi, acestia l-au lovit cu batele. Medicii au incercat in zadar sa il resusciteze – Video

Trei indivizi s-au luat la bataie, pe Bulevardul Constructorilor din Bucuresti, langa Parcul Crangasi, starnind…

10 ore ago

Opt ceasuri ale lui Michael Schumacher s-au vandut la licitatie cu 4 milioane de franci elvetieni

Ceasuri apartinand lui Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, s-au vandut, marti, cu…

10 ore ago

Incendiu in Muntii Rodnei. Ard sase hectare de teren

Un incendiu a izbucnit, marti seara, in Muntii Rodnei, in apropiere de varful Toroioaga, informeaza…

10 ore ago