PREMIERA. Un apropiat al lui Victor Ponta dezvaluie jocurile MURDARE de la varful PSD. Lupte intestine feroce

politica

Deputatul PRU (ex-PSD) Mihai Stuzu sustine ca Liviu Dragnea l-a amenintat pe Victor Ponta cu excluderea din PSD inca din perioada in care acesta din urma era prim-ministru. Sturzu a demisionat din PSD in decembrie 2015, dupa un conflict cu Liviu Dragnea.

Sturzu a lansat acuzatia in cadrul unei emisiuni la Antena 3:

„In octombrie anul trecut, eram la CEX la Negresti Oas. Deja Dragnea era presedintele partidului, Ponta isi daduse demisia, dar era inca prim-ministru. Fusese Congresul PSD in care i-am spus lui Dragnea ca nu trebuia sa candideze singur. Eu sustineam ca, daca nu ne departam cumva foarte repede de amprentele de comunism si de coruptie pe care PSD le avea, vom avea mult de pierdut.

Dragnea a rabdat ce a rabdat si la un moment dat, imbatat de propria-i putere in partid, s-a rastit la mine: ‘Bai, tu ori intelegi niste lucruri, ori te dau afara si pe tine si ala care te-a adus in partid.’ Toata lumea stia ca eu am intrat in PSD datorita lui Victor Ponta.

Pe mine m-a surprins replica lui Dragnea, dar si mai tare m-a surprins ca, in sala, unde erau toti presedintii de organizatii judetene PSD, nu a avut nimeni curajul sa-i reaminteasca lui Dragnea ca, de bine de rau, Victor Ponta era prim-ministrul tarii la vremea aia, din partea PSD. Deci omul si-a facut socoteala de acum un an sa-l dea afara pe Ponta. Este exact stilul las al lui Dragnea. Dragnea nu ar avea niciodata curaj sa spuna fata in fata ceva. El isi cheama seara lacheii la restaurant, le spune ce piesa de teatru sa joace a doua zi, iar a doua zi, la partid, mai face si figura aia cu iesitul din sala, vezi Doamne ca el nu e prezent la decizii”, a declarat Sturzu.

sturzu-ponta

Deputatul mai sustine ca Dragnea s-a folosit de popularitatea lui Ponta si cand a vrut sa-l dea jos pe Valeriu Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor. „Pe mine nu ma surprinde teatrul asta pe care il joaca Dragnea zilele astea. L-a jucat si la debarcarea lui Zgonea de la conducerea Camerei Deputatilor. Si-a dat seama ca cel mai usor mod de a scapa de Zgonea este sa spuna in partid ca va fi Ponta la conducerea Camerei, stiind ca pe Ponta il place lumea in partid”, a mai precizat Mihai Sturzu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: