PREMIERA. Un apropiat al lui Vintu DEZVALUIE relatiile acestuia cu SERVICIILE secrete: „Putini stiu”. SOV a ajutat inclusiv NATO

politica

Redactorul-sef al publicatiei „Catavencii”, Doru Buscu, sustine ca Sorin Ovidiu Vintu a fost foarte apropiat de serviciile secrete, executand, „pe banii lui”, mai multe misiuni. Buscu a fost in trecut manager in trustul Realitatea-Catavencu, care era detinut de Vintu.

Intr-un articol publicat in „Catavencii”, Buscu tine sa scoata in evidenta si contributiile pozitive ale lui SOV. El afirma ca SOV a intervenit, in 1999, pentru ca parlamentarii sa acorde drept de survol avioanelor NATO care bombardau Serbia. Si asta nu a fost tot.

„Serviciile lui Vantu au fost rasplatite asa cum stie statul sa rasplateasca: uneori cu generozitate, alteori cu arestari. Putini stiu de contributia lui Vantu, in 1999, la deblocarea, in Parlament, a acordarii dreptului de survol pentru avioanele NATO care urmau sa bombardeze Serbia.

Si mai putini stiu despre misiunile executate de Vantu si de banii lui, in acord cu serviciile, in Republica Moldova. Sint fapte, actiuni incadrate la categoria secretelor ‘strategice’, reglate cu chitante interne, cu privit in alta parte si cu privatizari din scurt, de pe urma carora ambele parti au cules dividende”, a scris Buscu in Catavencii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: