PREMIERA. Unul dintre ministri vorbeste despre posibilitatea ca Dacian Ciolos si echipa lui sa CANDIDEZE la alegeri

politica

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a declarat ca isi doreste sa existe o formula prin care sa continue proiectele si dupa alegerile parlamentare, precizand ca daca va candida sau nu la alegerile din iarna va fi decizia premierului Dacian Ciolos.

„Cred ca si eu si alti colegi de-ai mei si domnul Ciolos traim intre doua stari contrare si o extrema. Prima este de epuizare. E foarte greu sa faci chestia asta, mai ales la presiunea timpului si presiunea publica care exista. Eu sunt un om foarte obosit in momentul asta. Pe de alta parte, fiind in aceste pozitii simti ca poti sa faci ceva bine. (…)

Atunci nu pot sa neg ca as dori sa existe o formula de a continua. Pe de alta parte sunt foarte linistit ca am si eu timp sa mai citesc o carte. Nu este decizia mea. E decizia premierului Dacian Ciolos. Suntem o echipa si nu o sa fac un pas de capul meu singur”, a spus Ghinea, intrebat daca va candida la alegerile parlamentare in contextul in care liderii liberali i-a facut o oferta de a se regasi pe listele PNL.

Intrebat daca, in cazul in care va candida, o va face cu echipa de la Palatul Victoria, Ghinea a spus: „Voi candida intr-o formula pe care o decide, sau nu o decide, Dacian Ciolos”.

Intrebat daca a discutat despre acest subiect cu premierul Dacian Ciolos, ministrul Fondurilor Europene a raspuns afirmativ.

„Am discutat (cu Ciolos – n.red.). Nu pot sa va spun (care a fost raspunsul-n.red.). O sa aflati la momentul respectiv. Tot decizia lui Dacian Ciolos este (care e momentul respectiv) „, a conchis Ghinea.

Presedinte PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a declarat miercuri ca isi doreste ca atat premierul Dacian Ciolos, cat si alti ministri precum Cristian Ghinea, Vlad Voiculescu sau Costin Borc, sa se regaseasca pe listele PNL pentru alegerile parlamentare, mentionand ca, daca premierul doreste sa ramana independent, PNL ar putea face un proiect comun cu acesta, iar liberalii sa-l sustina pentru functia de prim-ministru.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: