politica

„Premierul” Ciolacu vrea sa-l pastreze pe Grindeanu la Transporturi: „A semnat contracte cat nu s-au semnat in ultimii 10 ani. O eficienta guvernamentala clara”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sugerat duminica seara, la Antena 3 ca doreste sa il pastreze pe Sorin Grindeanu ca ministru al Transporturilor dupa ce va prelua mandatul de prim-ministru desi postul ar trebui sa revina PNL-ului. „Exista intotdeauna o marja de negocieri politice”, a mentionat Ciolacu.

”Noi, in acest moment, urmeaza sa venim intr-o luna de zile cu un nou program de guvernare, pentru ca e un nou guvern, iar apoi urmeaza sa il negociem in coalitie. Apoi sa-l discutam in spatiul public. Pe urma, lucrurile vor veni de la sine.

(…) Cand premierul Ciuca isi va demisia, pentru ca aceasta rocada va fi realizata prin demisia premierului, automat demisioneaza tot guvernul. Urmeaza apoi desemnarea viitorului guvern. Eu cred ca multi ministri se vor regasi in noul guvern. Va fi o analiza facuta de primul ministru, vom face si noi o analiza a eficientei guvernamentale si vom avea aceasta discutie in coalitie. Cred ca fiecare dintre partide va veni cu niste modificari”, a declarat  Ciolacu.

”Sunt ministerele de Finante, Justitiei, Fondurilor Europene si Transporturilor. Suntem in aceasta discutie. Exista intotdeauna o marja de negocieri politice. Doi ministri care s-au remarcat. Marcel Bolos a facut intr-o perioada scurta minuni si Sorin Grindeanu, care a semnat contracte, cat nu s-au semnat in ultimii 10 ani. O eficienta guvernamentala clara, amandoi laudati de institutiile europene”, a mai spus Ciolacu.

Ciolacu a mai sugerat ca nu il mai vrea pe Virgil Popescu ca ministru al Energiei.

„Sunt anumiti ministri care trebuie sa dea numite lamuriri. Imi doresc sa nu intru si in noul guvern cu aceste lamururi nedecontate. Cred ca nu e corect fata de romani sa incepem un drum nou cu anumite suspiciuni. Nu este exclus ca PSD sa ceara Ministerul Energiei. Sunt ferm convins ca si domnul Nicolae Ciuca isi doreste sa avem o guvernare eficienta”, a indicat Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Steven Seagal a inaugurat la Moscova un centru de arte martiale pentru militarii rusi. Afacerile lui Seagal din Rusia

Steven Seagal continua sa isi arate sprijinul pentru Rusia, de data aceasta inaugurand un nou…

3 ore ago

Coreea de Sud: O zebra s-a plimbat nestingherita timp de trei ore pe strazile aglomerate din Seul

O zebra s-a plimbat ore in sir pe strazile aglomerate ale capitalei Coreei de Sud,…

9 ore ago

Israel: Politia calare si tunurile cu apa pentru a dispersa protestatarii in Tel Aviv si Haifa. Zeci de persoane au fost arestate

Zeci de demonstranti au fost arestati, joi, in Tel Aviv si Haifa, in timp ce…

9 ore ago

TikTok „nu este un agent al Chinei”: directorul executiv Shou Zi Chew apara aplicatia in timpul audierilor tensionate din Congresul SUA

Directorul executiv al TikTok, Shou Zi Chew, s-a confruntat ore intregi cu intrebari dure din…

9 ore ago