politica

„Premierul” Ciolacu vrea sa-l pastreze pe Grindeanu la Transporturi: „A semnat contracte cat nu s-au semnat in ultimii 10 ani. O eficienta guvernamentala clara”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sugerat duminica seara, la Antena 3 ca doreste sa il pastreze pe Sorin Grindeanu ca ministru al Transporturilor dupa ce va prelua mandatul de prim-ministru desi postul ar trebui sa revina PNL-ului. „Exista intotdeauna o marja de negocieri politice”, a mentionat Ciolacu.

”Noi, in acest moment, urmeaza sa venim intr-o luna de zile cu un nou program de guvernare, pentru ca e un nou guvern, iar apoi urmeaza sa il negociem in coalitie. Apoi sa-l discutam in spatiul public. Pe urma, lucrurile vor veni de la sine.

(…) Cand premierul Ciuca isi va demisia, pentru ca aceasta rocada va fi realizata prin demisia premierului, automat demisioneaza tot guvernul. Urmeaza apoi desemnarea viitorului guvern. Eu cred ca multi ministri se vor regasi in noul guvern. Va fi o analiza facuta de primul ministru, vom face si noi o analiza a eficientei guvernamentale si vom avea aceasta discutie in coalitie. Cred ca fiecare dintre partide va veni cu niste modificari”, a declarat  Ciolacu.

”Sunt ministerele de Finante, Justitiei, Fondurilor Europene si Transporturilor. Suntem in aceasta discutie. Exista intotdeauna o marja de negocieri politice. Doi ministri care s-au remarcat. Marcel Bolos a facut intr-o perioada scurta minuni si Sorin Grindeanu, care a semnat contracte, cat nu s-au semnat in ultimii 10 ani. O eficienta guvernamentala clara, amandoi laudati de institutiile europene”, a mai spus Ciolacu.

Ciolacu a mai sugerat ca nu il mai vrea pe Virgil Popescu ca ministru al Energiei.

„Sunt anumiti ministri care trebuie sa dea numite lamuriri. Imi doresc sa nu intru si in noul guvern cu aceste lamururi nedecontate. Cred ca nu e corect fata de romani sa incepem un drum nou cu anumite suspiciuni. Nu este exclus ca PSD sa ceara Ministerul Energiei. Sunt ferm convins ca si domnul Nicolae Ciuca isi doreste sa avem o guvernare eficienta”, a indicat Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Politia suedeza a impuscat un barbat care a ranit trei femei cu un cutit

Politia suedeza a impuscat si arestat un barbat care ar fi ranit trei femei cu…

3 ore ago

Castigatorul semimaratonului de la Beijing si-a pierdut medalia. La fel si celilalti trei atleti care au incetinit pentru a-l lasa sa castige

Organizatorii i-au retras medalia de aur lui He Jie la semimaratonul de la Beijing de…

3 ore ago

Aproape jumatate din marile orase ale Chinei se scufunda

Aproape jumatate dintre orasele mari ale Chinei sufera niveluri „moderate pana la severe” de subsidenta…

3 ore ago

Regiunile bogate in petrol din Kazahstan se pregatesc pentru inundatii. Raurile siberiene si-au iesit si ele din matca

Kazahstanul s-a pregatit, vineri, pentru o crestere brusca a nivelului raului Ural, ceea ce ar…

3 ore ago