Premierul Ciolos, gata sa ia decizii RADICALE contra politicienilor: „Da, pot fi KAMIKAZE”

politica

Premierul Dacian Ciolos a afirmat ca nu isi asuma statutul de Don Quijote, in schimb, ar putea fi un kamikaze in reformarea unor aspecte ale societatii pentru ca nu intentioneaza sa faca din mandatul sau de premier o trambulina politica.

„Eu nu sunt cavalerul Don Quijote, nu-mi asum treaba asta. Adica, nu imi asum sa las impresia cuiva, pentru ca stiu si asteptarile care sunt vizavi de Guvernul asta, nu-mi asum sa las impresia ca putem face minuni de unii singuri si putem schimba societatea impotriva vointei ei”, a sustinut Ciolos marti, intr-un dialog cu reprezentanti ai mass-media, la Palatul Victoria, informeaza Mediafax.

Jurnalistii l-au intrebat atunci daca poate fi un kamikaze astfel incat sa incerce reformarea unor domenii pe care clasa politica evita sa le revizuiasca din cauza unor calcule electorale, iar premierul a raspuns afirmativ.

„Da, sigur, pot fi kamikaze pentru ca, asa cum am mai spus-o nu am… intentia mea nu e sa fac din acest mandat o trambulina politica personala pentru mine. Si atunci pot sa fiu… Dar nici nu o sa fiu kamikaze doar de dragul de a ma arunca in aer ca sa se vada bucatile pe pereti”, a continuat Ciolos.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: