Premierul Ciolos isi asuma responsabilitatea, la Antena 3: „Eu sunt vinovat. Dar nu credeti ca am si eu dreptul la un pic de intimitate?”

politica

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, intr-un interviu la Antena 3, ca isi asuma responsabilitatea pentru incidentele dintre jurnalisti si agentii SPP care au avut loc in timpul depunerii unui buchet de flori in fata fostului club Colectiv.

Intrebat insistent de Cristina Topescu daca este normal ca jurnalistii sa fie bruscati, Dacian Ciolos a declarat ca isi asuma responsabilitatea pentru acel incident. Insa a mentionat ca i-a rugat pe jurnalistii TV sa ii respecte intimitatea.

„Imi asum eu responsabilitatea. Dar daca erati acolo, cand un om s-a dus sa depuna un buchet de flori… I-am rugat sa-mi respecte 3 minute, 5 minute de intimitate”, a spus premierul.

Cum insa Cristina Topescu insista pe acest subioect, Ciolos a inchis discutia: „Eu sunt vinovat, imi asum aceasta vina. Ma intreb daca in astfel de momente, pentru ca asta mi-am si dorit, sa ma duc acolo fara sa anunt presa, nu credeti ca am si eu dreptul la un pic de intimitate? Cum sa ne purtam firesc si uman daca nu suntem lasati?”, a punctat premierul.

O angajata Antena 3 a fost bruscata de agentii SPP, duminica, dupa ce l-a impiedicat pe premierul Dacian Ciolos sa depuna un buchet de flori in memoria victimelor de la Colectiv.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: