Premierul Citu: „15 cetateni romani si 4 bulgari ajung in Romania astazi de la Kabul”

news

Cetatenii romani evacuati din Afganistan vor ajunge sambata in tara, cu o aeronava a Fortelor Aeriene Romane, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

„Cetateni romani care au fost evacuati din Afganistan ca rezultat al demersurilor Celulei de criza interinstitutionale, convocata in data de 13 august de catre ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu, sosesc in Romania astazi, 21 august, la bordul aeronavei Fortelor Aeriene Romane”, se precizeaza intr-o informare de presa transmis de MAE.

Conform sursei citate, aeronava Fortelor Aeriene Romane care a evacuat, in aceste zile, cetateni romani si straini de pe Aeroportul International din Kabul, va ateriza in jurul orei 13,00 la Baza 90 Transport Aerian.

„Romanii care au fost evacuati din Afganistan se intorc acasa! Este vorba despre 15 cetateni romani si 4 bulgari care vor ajunge in Romania astazi. Felicitari celor care au contribuit la evacuarea lor! Continuam sa tinem legatura cu restul romanilor care se afla in acest moment in Afganistan pentru a-i aduce si pe ei in siguranta acasa”, a anuntat si Florin Citu, sambata dimineata.

Mai mult despre:

Comentarii: