Premierul Citu afirma ca Orlando Teodorovici este „spion rus”. Discurs la PNL Tulcea: „Ati salvat Romania, ati scos din Parlamentul Romaniei un om care facea foarte mult rau”

politica

Premierul Florin Citu i-a felicitat, sambata, in timpul Conferintei judetene a PNL, pe liberalii tulceni pentru ca nu i-au mai permis unui senator tulcean sa reintre in Parlament si si-a exprimat increderea ca la urmatoarele alegeri locale liberalii vor recastiga unele orase si municipii. Citu s-a referit la Eugen Orlando Teodorovici, fara sa-i pomeneasca numele.

Premierul si-a inceput discursul felicitandu-l pe presedintele organizatiei judetene a PNL, Stefan Ilie, pentru activitatea politica desfasurata pana in prezent si s-a adresat apoi liberalilor din sala.

„Ati salvat Romania, ati scos din Parlamentul Romaniei un om care facea foarte mult rau, un senator din Tulcea, si l-ati redat sectorului privat. Acolo face rau poate, dar unei singure companii si va pierde, dar felicitari! Ati salvat Romania de un spion rus si va felicit pentru asta”, a declarat premierul Florin Citu.

El nu l-a numit pe spionul rus care a reprezentat judetul Tulcea in Parlamentul Romaniei, iar la final, intrebat de presa cine este senatorul respectiv, el a ras si a spus: „era cu ghilimele”.

„Stiti foarte bine… senatorul de Tulcea. Votul tulcenilor a scapat Romania de ceea ce putea sa faca senatorul de Tulcea in Parlamentul Romaniei. (…) Toata lumea stie cine este. E un senator care nu e senator, dar spera sa fie”, a mai spus Florin Citu, citat de Agerpres.

In timpul discursului sustinut pe scena Teatrului Jean Bart, seful Executivului si-a exprimat increderea ca primarii liberali care au performat vor fi reconfirmati in functii la urmatoarele alegeri locale si a precizat ca data de 25 septembrie, cand vor avea loc alegerile in PNL, reprezinta „un nou inceput”.

„Conteaza foarte mult sa intelegem ca 25 septembrie nu este un final. Este doar un inceput, un inceput pentru PNL, care trece intr-o noua etapa, o etapa unde trebuie sa devenim cel mai mare partid din Romania. Doar asa putem implementa liberalismul. In acelasi timp, trebuie sa ne recastigam electoratul traditional, cel care crede ca proprietatea privata este sfanta si ca un antreprenor este un erou, acel electorat pe care l-am pierdut pe drum. Si pentru asta va trebui sa ne intoarcem si sa recastigam din nou municipiile si orasele”, a declarat seful Executivului, Florin Citu.

Printre primariile pe care doreste ca PNL sa le conduca se numara Craiova, Brasov, Timisoara, Alba-Iulia si Primaria Generala a Capitalei.

Mai mult despre: ,

Comentarii: