Premierul Citu anunta ca noile restrictii intra in vigoare de duminica

news

Noile masuri pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus prevazute in hotararea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta (CNSU) vor fi aplicate incepand de duminica, a anuntat premierul Florin Citu.

„Precizari referitoare la Hotararea CNSU privind noile masuri. Astazi se va publica hotararea in Monitorul Oficial, insa, avand in vedere timpul scurt pe care l-ar avea operatorii economici la dispozitie sa se pregateasca, am avut o discutie cu domnul Arafat si am stabilit ca aceste masuri sa fie aplicate de duminica, 28 martie”, a scris Citu pe Facebook.

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a anuntat, joi seara, ca in localitatile unde incidenta cazurilor de COVID-19 trece de 4 la mia de locuitori circulatia in zilele de vineri, sambata si duminica va fi permisa pana la ora 20,00, iar activitatea operatorilor economici se va desfasura pana la ora 18,00.

El a adaugat ca, in cazul in care se va depasi incidenta de 7,5 la mia de locuitori, masurile vor fi valabile si in timpul saptamanii.

Mai mult despre: ,

Comentarii: