news

Premierul Citu, prima reactie fata de incendiul de la „Matei Bals”: „Un lucru este cert, de aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida”

Premierul Florin Citu afirma, intr-o prima reactie legata de incendiul de la „Matei Bals”, ca „de aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida”. „Despre cauze si responsabili discutam dupa ce avem toate informatiile”, a subliniat Citu.

„In aceasta dimineata o tragedie a lovit Bucurestiul. Din pacate, cu victime. In primul rand transmit sincere condoleante familiilor indoliate.

Din primul moment am activat Planul Rosu si impreuna cu Ministerul de Interne si prefectul municipiului Bucuresti am luat toate masurile ca situatia sa fie stabilizata rapid.

In acelasi timp au fost identifcate locuri in alte spitale din Bucuresti unde au fost transferati imediat mai multi pacienti. M-am asigurat ca transferul s-a facut in conditii sigure.

Un lucru este cert, de aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida. Despre cauze si responsabili discutam dupa ce avem toate informatiile”, a scris Citu pe Facebook.

Corpul de control al prim-ministrului a inceput verificari la Institutul „Matei Bals” in urma incendiului de vineri dimineata izbucnit la unitatea medicala, in urma caruia 4 pacienti au decedat.

La Institutul ”Matei Bals” s-au deplasat vineri dimineata seful DSU, Raed Arafat, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, secretarul de stat in MS Andreea Moldovan, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja
Tags: florin citu

Recent Posts

Primarul Vlad Oprea, declaratii halucinante: „Locuim trei familii in casa de 1.000 mp: eu, mama si o verisoara”. Nu mai stie cate locuinte are pe numele lui

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, a facut declaratii halucinante, luni seara, la Realitatea Plus, incercand…

6 minute ago

Portugalia nu mai este o problema pentru Europa. Ce poate invata Romania de la o tara care a cunoscut si ea un exod masiv al tinerilor

La zece ani de la plecarea "barbatilor in negru" - managerii internationali ai Comisiei Europene,…

4 ore ago

Cei care doresc sa urce pe Muntele Fuji vor trebui sa se inregistreze in avans

Prefectura Yamanashi din centrul Japoniei a anuntat lansarea unui sistem online care va reglementa numarul…

39 de minute ago

Un expert de la Muzeul American de Istorie Naturala, acuzat ca a incercat sa scoata ilegal mostre de paianjen si scorpioni din Turcia

Un expert in scorpioni si paianjeni de la Muzeul American de Istorie Naturala din New…

59 de minute ago

Memoriile Angelei Merkel vor fi publicate in noiembrie. In ziua lansarii, fostul cancelar va participa la un eveniment al Verzilor

Angela Merkel isi va lansa, pe 26 noiembrie, mult asteptatul volum de memorii cu titlul…

O oră ago

Un fost ministru kazah, condamnat la 24 de ani de inchisoare pentru uciderea sotiei

Un fost ministru kazah al economiei a fost condamnat, luni, la 24 de ani de…

2 ore ago