Premierul Ciuca evita sa spuna daca il va da afara pe Dincu din Guvern: „Exista pentru fiecare dintre noi evaluari care pot fi considerate ca pozitive, dar si evaluari care pot fi considerate a fi negative”

politica

Premierul Nicolae Ciuca a afirmat, joi, ca de remaniere este nevoie „ori de cate ori nu se indeplinesc sarcinile si atributiile”, atat de catre ministri, cat si de catre secretarii de stat. Intrebat daca anul se va incheia cu toti ministrii in functie, prim-ministrul a precizat ca nu are un glob de cristal. Acesta a evitat sa spuna daca este multumit de ministrul Vasile Dincu, dar a precizat ca rezultatele obtinute de Ministerul Apararii la Summitul de la Madrid au fost foarte bune pentru noi.

„De remaniere este nevoie ori de cate ori nu se indeplinesc sarcinile si atributiile”, a afirmat, joi, Nicolae Ciuca, intr-o conferinta de presa la Sinaia, precizand ca evaluarea se refera la ministri si secretarii de stat.

”Remanierea este un atribut al premierului si ea va fi facuta in functie de rezultatele si activitatea fiecarui ministru in parte”, a adaugat premierul.

Intrebat daca este multumit de activitatea ministrului Apararii, Ciuca a precizat ca „trebuie sa ne uita la ceea ce Romania a reusit sa obtina la Summitul de la Madrid”, MApN fiind „o componenta importanta in demersul politico-militar”.

„Pana in acest moment exista pentru fiecare dintre noi (…) evaluari care pot fi considerate ca pozitive, dar si evaluari care pot fi considerate a fi negative. MApN este un rezultat foarte bun pentru noi”, a mai afirmat premierul, citat de news.ro.

Intrebat daca terminam acest an cu toti ministrii in functie, Ciuca a declarat: „Am multe responsabilitati si instrumente la nivelul Guvernului, dar un glob de cristal nu am sa pot sa prezic ceea ce se intampla pana la sfarsitul anului”.

Premierul a explicat ca este nevoie de analize, realism si comunicare pe toate liniile.

„Avem nevoie de analize, avem nevoie de date concrete, avem nevoie de realism si avem nevoie sa comunicam pe toate liniile, in mod deosebit pe verticala, de asemenea pe orizontala pentru a putea sa luam decizii la a caror punere in practica sa participe toata lumea”, a mai precizat seful Executivului.

Mai mult despre: ,

Comentarii: