Premierul Dancila are de dat, luni, un important examen. Se va prezenta iar cu copiute sau ii va sufla Dragnea ce sa spuna?

news

Premierul Viorica Dancila il primeste luni, de la ora 10:00, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti Hans Klemm.

Hans Klemm a criticat in repetate randuri modificarea legilor justitiei si instabilitatea legislatiei fiscale, aminteste news.ro.

In decembrie, diplomatul facea referire la eforturile pe care companiile le fac pentru a intelege schimbarile fiscale din Romania, respectiv cum vor afecta acestea salariile platite angajatilor, el precizand ca aceleasi eforturi sunt facute si de catre Ambasada SUA, care este „foarte dezorientata” cu privire la modul in care va trebui schimbat pachetul salarial si de beneficii de la 1 ianuarie si la costul acestor schimbari.

De asemenea, companiile sunt ingrijorate ca Guvernul ar putea face si alte schimbari in 2018 si se intreaba ce trebuie sa faca sa se pregateasca pentru potentiale noi surprize, mai spunea atunci ambasadorul SUA.

Tot atunci, el a avertizat ca slabirea legislatiei care permite un sistem judiciar independent si o lupta puternica impotriva coruptiei submineaza si rezistenta nationala si poate expune Romania la amenintari venite de peste hotare, inclusiv la cele din partea Rusiei, intrucat „coruptia este o scena pe care actorii ostili o pot folosi pentru a sparge fundatia unui stat rezistent”.

Hans Klemm a avut mai multe intalniri si cu fostii premieri social-democrati Sorn Grindeanu si Mihai Tudose in timpul mandatelor acestora la Palatul Victoria.

Klemm s-a intalnit joi cu primarul general al Capitalei Gabriela Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: