Premierul e cumsecade doar cu Dragnea, Dancila il cheama pe Tudorel Toader din Japonia ca s-o demita pe Kovesi

news

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca il va chema de urgenta in tara pe Tudorel Toader, ministrul Justitiei, aflat in vizita de lucru in Japonia, in contextul ultimelor informatii privind situatia de la DNA.

„Voi avea o disuctie imediat ce voi ajunge la Guvern si il chem pe ministrul Justitiei in Romania. Nu stiu care e ora de avion dar ii cer sa vina cat mai repede in Romania”, a declarat Viorica Dancila. Reamitim ca Liviu Dragneaa a considerat ca principalul atu al Vioricai Dancila este faptul ca este o femeie cumsecade.

Ministrul Tudorel Toader se afla luni in Japonia, intr-o vizita de lucru. Intrebata daca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis, Dancila a negat, dar spune daca va fi chemata la un astfel de dialog, este de acord, anunta Mediafax.

Chemarea in tara a lui Tudorel Toader vine in contextul inregistrarilor facute publice de Vlad Cosma, fost deputat.

Postul Antena 3 a difuzat, duminica seara, o inregistrare prezentandu-l pe Vlad Cosma, care a aratat ca procurorii Mircea Negulescu si Lucian Onea au incercat sa inventeze dosare in baza unor „probe fabricate” unor oameni politici si de afaceri, printre care si lui Sebastian Ghita. Totodata, fostul deputat a dezvaluit cum procurorul DNA Ploiesti Lucian Onea i-ar fi cerut sa modifice anumite documente si probe care ar fi fost folosite ulterior in dosar. Mai mult, acestia l-ar fi amenintat pe Vlad Cosma ca ii vor aresta sora, pe Andreea Cosma.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: