Premierul Grindeanu, iritat de posibilitatea ca Liviu Dragnea sa-i ia locul: „Am primit trei voturi de incredere”

news

Premierul Sorin Grindeanu a raspuns foarte iritat la intrebarea unui jurnalist privind posibilitatea ca Liviu Dragnea sa ii ia locul in fruntea guvernului.

Jurnalistul Sebastian Zachmannn i-a spus premierului, intr-un interviu pentru Adevarul, ca „CCR va anunta in scurt timp daca domnul Dragnea va avea dreptul sa fie premier” si l-a intrebat „cat timp veti mai sta premier?”. Grindeanu a raspuns enervat: „Nu vreau sa intru in detalii. Eu, impreuna cu Guvernul pe care il conduc, am avut trei voturi in Parlament intr-o luna, printre care si o motiune. De asemenea, ati vazut si declaratiile domnului Drgnea din ultimele saptamani. Treaba mea e sa pun in aplicare programul de guvernare. Chiar as specula, si nu cred ca e locul si nici momentul sa fac acest lucru”.

Curtea Constitutionala va anunta pe 7 martie daca Liviu Dragnea poate fi premier.

Potrivit Legii 90/2001 privind organizarea si functionarea Guvernului Romaniei si a ministerelor „pot fi membri ai Guvernului persoanele care au numai cetatenia romana si domiciliul in tara, se bucura de exercitiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnari penale”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: