Premierul infractorilor. Dancila i-a interzis Anei Birchall sa mai vorbeasca despre Sectia Speciala

politica

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, la Antena 3 ca nu are de gand sa desfiinteze Sectia Speciala si a avut un ton dur la adresa ministrului Justitiei, Ana Birchall, despre care a spus ca „nu ar trebui sa iasa in public cu pareri personale”.

„Am avut o discutie cu Ana Birchall, nu putem sa iesim cu pareri personale”, a spus presedintele PSD.

Dancila a sustinut ca declaratiile facute marti de Ana Birchall conform carora Ministerul Justitiei sustine desfiintarea Sectiei Speciale sunt „categoric parerile ei personale”

„Nu putem sa iesim in public cu pareri personale”, a explicat Dancila care a sustinut ca nu va da ordonanta de urgenta pentru desfiintarea SS.

„Am discutat cu Ana Birchall, cum am discutat si cu restul ministrilor. Afirmatiile Anei Birchall sunt afirmatii personale. Nu vom da niciodata o OUG care sa desfiinteze Sectia de investigare a infractiunilor din justitie, care sa intervina in justitie”, a completat Dancila.

Mai multi lideri ai PSD au cerut, miercuri, exckuderea lui Birchall din partid,

„Mai multi colegi de-ai mei si Lia Olguta Vasilescu, si domnul Florin Iordache, dar si alti colegi din teritoriu s-au aratat extrem de nemultumiti de ceea ce a zis doamna Birchall. Cel mai probabil, in CEX vor cere fie demiterea din functia de ministru sau chiar excluderea ei din PSD”, a declarat, miercuri, deputatul Catalin Radulescu.

Mai mult despre: ,


Comentarii: