Premierul Israelului, asaltat de sute de mesaje din partea romanilor: „Draga Netanyahu, te rog tine-l acolo, ia-l de nevasta, fa ce vrei cu el, dar nu-l mai lasa sa plece”

news

Sute de romani au lasat comentarii la filmuletul postat pe pagina premierului israelian Benjamin Netanyahu, in care acesta apare dand mana cu liderul PSD Liviu Dragnea si multumindu-i pentru contributia la intarirea prieteniei dintre Romania si Israel. Comentariile sunt critice la adresa lui Liviu Dragnea, unii atragandu-i atentia lui Netanyahu ca Dragnea este „unul dintre cei mai corupti politicieni din Romania”.

In filmuletul de pe Facebook, Benjamin Netanyahu apare alaturi de liderul PSD Liviu Dragnea, dand mana cu el si multumindu-i pentru contributia la intarirea prieteniei dintre cele doua tari. „Iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru ca prietenia noastra sa devina mai puternica”, ii spune Netanyahu lui Dragnea, citat de news.ro.

Postarea de joi a premierului israelian a strans peste 2.000 de reactii si peste 300 de comentarii, cele mai multe de la romani. Unii dintre acestia ii scriu sa nu il lase pe Liviu Dragnea sa se intoarca in tara, pentru ca „face rau Romaniei”. „Draga Netanyahu, te rog tine-l acolo, ia-l de nevasta, fa ce vrei cu el, dar nu-l mai lasa sa plece. Face rau romanilor si Romaniei”, scrie cineva.

Intr-un alt comentariu, un roman ii atrage atentia premierului israelian ca tocmai a cunoscut „unul dintre cei mai corupti politicieni din Romania”. „Felicitari, domnule Netanyahu! Tocmai ai cunoscut cel mai dispretuit politician si unul dintre cei mai corupti politicieni din Romania din ultimii 25 de ani. Este cunoscut drept un hot pe-aici, asa ca verifica-ti buzunarele. Este si un foarte bun mincinos, deci eu nu as conta foarte mult pe ce spune (…)”, scrie un cititor din Romania.

Altul se declara de acord ca prietenia dintre Israel si Romania este importanta, asa cum a fost importanta in ultimii 70 de ani, insa spune ca Liviu Dragnea nu ajuta relatia dintre cele doua tari, pentru ca nu este o persoana de incredere si „tot ce atinge, distruge”. „Este intr-o lupta politica (…) pentru a pasta puterea. El si acolitii sai, inclusiv premierul-marioneta Dancila, arata o lipsa de respect pentru Constitutie doar pentru a se intruchipa ca prieteni ai Israelului. (…) Relatia dintre Romania si Israel este vitala, dar domnul Dragnea contribuie la ea doar cu superficialitate”, se mai arata intr-un comentariu.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a fost miercuri si joi intr-o vizita in Israel, la invitatia premierului Benjamin Netanyahu, conform unui memorandum adoptat de Biroul Permanent al Camerei. El a vorbit cu presedintele Israelului, Reuven Rivlin, despre accelerarea consultarilor interne cu privire la relocarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim, a precizat un comunicat al Guvernului. De asemenea, Viorica Dancila, aflata si ea in Israel, a informat partea israeliana ca Guvernul a propus viitorul ambasador al Romaniei in Israel, iar decizia de numire a acestuia ii va apartine presedintelui Klaus Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: