Premierul Orban a venit sa fie alaturi de Irina Rimes, puternic atacata de televiziunile pesediste: „Faptul ca acceptat sa se implice in acest proiect este un lucru bun”

politica

Premierul Ludovic Orban a fost prezent, miercuri seara, la evenimentul dedicat marcarii a 144 de ani de la nasterea sculptorului Constantin Brancusi. Irina Rimes a fost principala atractie a evenimentului.

Orban a spus ca Ministerul Culturii a luat o decizie foarte buna prin alegerea Irinei Rimes ca ambasadoare a Zilei Brancusi.

„Faptul ca a ales o promovare prin intermediul unei persoane care nu se incadra in stilul clasic a reusit sa creeze o intreaga dezbatere si sunt convins ca foarte multi tineri sunt prezenti astazi aici tocmai de cauza acestei decizii. Sunt convins ca foarte multi tineri au urmarit dezbaterile pro si contra de pe online si televiziuni tocmai datorita acestei alegeri”, a declarat Orban.

El a laudat-o apoi pe Irina Rimes, dupa ce a fost intrebat tendentios de reporterul Antena 3 daca numarul de vizualizari pe YouTube a fost criteriul in urma caruia a fost selectionata Rimes.

„Este un cantaret care este in voga, un cantaret care este apreciat. Faptul ca acceptat sa se implice in acest proiect este un lucru bun si ca efectul a fost atins”, a mai aratat Orban.

Citeste si: De ce Irina i-a spus „domnul sculptor” lui Brancusi. O explicatie de o rara frumusete din partea unui jurnalist Pro TV

Mai mult despre: ,

Comentarii: