Premierul Orban anunta sfarsitul lui Dorneanu la CCR. Vin mari schimbari dupa alegeri: „Mentinerea actualului Parlament inseamna ca in fruntea CCR va ramane unul ca Dorneanu”

politica

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, intrebat daca ia in considerare amanarea alegerilor, in contextul cresterii numarului de imbolnaviri, ca „mentinerea actualului Parlament inseamna ca in fruntea CCR va ramane unul ca Dorneanu”.

„Mentinerea actualului Parlament inseamna ca in continuare in functia de Avocat al Poporului va ramane Renate Weber, in fruntea CCR va ramane unul ca Dorneanu, in fruntea Consiliului Legislativ va ramane unul ca Florin Iordache, asta inseamna  a mentine actualul Parlament. In fiecare saptamana produce noi si noi acte normative care risca sa duca Romania spre prapastie.

Atata lipsa de responsabilitate cum exista in majoritatea dominata de PSD nu a existat niciodata in istoria prostedembrusta a a Romaniei. Este vital pentru Romania ca mandatul actualui Parlament sa inceteze”, a declarat Orban, luni dimineata.

El a mentionat ca PNL va duce o „campanie pozitiva”.

„Vom duce o campanie pozitiva, de la om la om. Vom transmite proiectele noasre, atuurile PNL in aceasta campanie”, a anuntat Orban.

Intrebat cum va face PNL campanie in aceste conditii de pandemie, liderul PNL a raspuns: „Am redus numarul de persoane pentru adunari publice, am redus numarul de activisti care insotesc candidatii. Am impus obligativitatea tuturor de a purta masti si a respecta regulile de protectie sanitara”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: