Premierul Orban denunta un „bombardament de fake news”: „Relatia dintre mine si Rares Bogdan este o relatie aproape de prietenie” – Video

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a dezmintit, vineri seara, informatiile conform carora s-ar afla in conflict cu Rares Bogdan.

„Am avut atatea fake news-uri, de trei ani de zile de cand sunt presedintele PNL, a fost bombardament de fake news. Exista o televiziune care mi-a facut cateva sute de congrese, a anunta congres extraordinar pana s-a plictisit si lumea care se uita la ei, de congresele extraordinare, de fractiunile care erau impotriva mea”, a declarat Orban la TVR.

„Chiar e una, Rares Bogdan joaca impotriva dvs.”, a intervenit moderatorul Ionut Cristache.

„Nu este adevarat. Relatia dintre mine si Rares Bogdan este o relatie aproape de prietenie. Este o relatie de colaboare, comunicam aproape zilnic”, a declarat Orban.

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat, duminica, in cadrul Consiliului National al PNL, ca prim-ministrul Ludovic Orban este un „adevarat pompier atomic”, care comunica de multe ori si pentru alti membri ai Cabinetului, si i-a indemnat pe acestia sa nu considere niciodata ca presa ar fi un dusman.

„Dragii mei, cei care sunteti ministri in Cabinet, trebuie sa intelegeti ca in afara faptului ca premierul Romaniei v-a ales – si a facut-o foarte bine – trebuie sa intelegeti ca nu sunteti singuri acolo si ca, fara primarii, deputatii, europarlamentarii si liderii partidului nu reprezentati foarte mult. Legatura cu ei este obligatorie si sper din tot sufletul sa intelegeti ca trebuie sa fiti un ajutor in campaniile anului 2020 si nu sa trebuiasca sa dea unii dintre ei explicatii pentru ceea ce faceti dumneavoastra”, a spus Rares Bogdan, prezent la Consiliul National al Liberal, care se desfasoara la Palatul Parlamentului.Partidului National

Acesta a mai spus ca acesti ministri ar trebui ”sa faca rugaciuni pentru sanatatea prim-ministrului Ludovic Orban”, atat pentru faptul ca i-a ales in echipa guvernamentala, cat si pentru faptul ca de multe ori comunica si pentru ei, transmite Agerpres.

„Sa faceti rugaciuni in fiecare zi in sanatatea lui Ludovic Orban. Din trei motive. Unu: pentru ca v-a ales sa faceti parte din echipa guvernamentala. Doi: pentru ca m-a invitat, m-a sustinut sa intru in PNL si sa plec din presa. Si va spun de ce: pentru ca daca as fi ramas in presa nu stiu cum ati fi scos camasa si cat de bine v-ati fi simtit dupa cateva emisiuni facute de mine cu Oreste Teodorescu, Cristi Diaconescu, Ion Ionita. Nu multi, trei-patru dintre dumneavoastra. Si trei: sa ii mai multumiti o data lui Ludovic Orban pentru faptul ca este un adevarat pompier atomic si comunica de multe ori si pentru dumneavoastra. Sa stiti ca o spune un om care vine din presa si continua sa iubeasca presa. Nu considerati niciodata presa un dusman. Invatati din ceea ce face Ludovic Orban si intelegeti – comunicarea e singura arma si singura sansa. Chiar daca faceti lucruri exceptionale, daca nu comunicati, creati o problema PNL, nu doar dumneavoastra si premierului. Bucurati-va ca aveti paratrasnetul si omul care va acopera atunci cand dumneavoastra, din diverse motive, refuzati comunicarea”, a transmis el.

Rares Bogdan s-a declarat convins ca Orban este foarte bun ca prim-ministru si ca in PNL nu va exista altul mai potrivit pentru aceasta functie in perioada urmatoare.

„Anul acesta va fi anul in care PNL isi va arata inca o data forta. O spun extrem de clar, de ferm, pentru a anula orice fel de speculatii. Pentru mine si pentru foarte multi oameni, sa stiti ca Ludovic Orban este o surpriza extrem, extrem de placuta. Ca lucrurile sa se incheie aici. Este foarte bun ca prim-ministru, iar PNL nu avea altul mai bun si nu va avea nici in viitor. Iar faptul ca a condus PNL anul trecut la victoriile istorice il face sa devina, fara nicio problema, in pole position politic si in anul 2020 pentru a conduce PNL si la castigarea a minim 1.600 – 1.700 de primarii, a minim 20.000 – 23.000 de consilieri locali si judeteni – nu a 13.000 – 14.000, cati avem acum – si a minim 180 – 200 de locuri de parlamentar – nu 96, cat avem acum”, a precizat el.

Mai mult despre: ,

Comentarii: