Premierul Orban, in vociferarile PSD-istilor: „Puteti sa bagati 10 motiuni de cenzura, nu ne schimbati punctul de vedere”. Guvernul si-a angajat raspunderea pe alegerile in doua tururi

politica

Premierul Ludovic Orban si-a asumat, miercuri, raspunderea in Parlament in privinta introducerii alegerilor locale in doua tururi. „Guvernul a luat decizia de a-si angaja raspunderea in Parlament astfel incat sa permitem fiecarei comunitati sa-si aleaga primarii prin majoritate de 50% plus 1 din votanti, astfel incat sa oferim legitimitate”, a declarat Orban

„Puteti sa bagati 10 motiuni de cenzura, nu ne schimbati punctul de vedere si nici pe cel al celor peste 82% dintre romani care isi doresc primari cu adevarat reprezentativi”, a declarat premierul Orban in Parlament, in vociferarile parlamentarilor PSD.

„Am vazut ca PSD depune motiune de cenzura. Sincer, nu inteleg motivele. Peste 1.500 dintre primarii care au castigat alegerile in 2016 au castigat cu peste 50%. Poate va e teama ca nu si-au facut treaba cum trebuie, desi ati pompat resurse din bugetul de stat in primarii PSD?”, a mai spus Orban.

„O sa va batem si pe alegeri cu un singur tur pentru ca romanii s-au saturat de minciuna, de demagogie si de bataia de joc pe care le-ati administrat-o in ultimii ani”, a incheiat premierul.

Mai mult despre: ,


Comentarii: