Premierul Orban: „La ora actuala, nu intentionam sa luam alte masuri restrictive, ci intentionam sa aplicam legislatia”

politica

Guvernul nu intentioneaza, la ora actuala, sa ia alte masuri restrictive in contextul pandemiei de COVID-19, ci sa aplice legislatia, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban.

Acesta a fost intrebat despre declaratiile facute de vicepremierul Raluca Turcan, luni, la un post tv, ocazie cu care aceasta ar fi vorbit despre noi masuri restrictive pe care ar urma sa le ia Guvernul in privinta mall-urilor.

„Nu cunosc aceste declaratii, noi luam decizii, cand avem de anuntat decizii le anuntam public. Poate s-a referit la cinematografele din malluri sau restaurantele din malluri care sunt afectate de restrictiile care sunt impuse cand se depaseste indicele de 3 la mie, nu cunosc exact continutul declaratiei. La ora actuala, nu intentionam sa luam alte masuri restrictive, ci intentionam sa aplicam legislatia, hotararea de guvern privind starea de alerta, ordinele comune. Practic, sa implementam masurile dispuse pentru depasirea fiecarui prag stabilit”, a spus Ludovic Orban, la Paris.

Premierul a mentionat ca in finalul vizitei pe care o desfasoara la Paris are stabilita, marti seara, si o intalnire cu membri ai comunitatii de romani din Franta.

Mai mult despre:

Comentarii: