Premierul Orban, reactie dura fara de Rafila si Cercel: „Oare ce a putut sa le promita, sa te duci sa candidezi la PSD?”

politica

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, considera ca Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel „vor fi huliti” pentru ca au decis sa candideze la alegerile parlamentare din 6 decembrie din partea PSD si ca opiniile pe care le vor exprima cei doi in legatura cu pandemia „nu mai au niciun fel de credibilitate”.

„Cum sa te duci tu, Alexandru Rafila si Streinu-Cercel, care ai fost in frontul de lupta anti-COVID, sa te duci sa candidezi la PSD? Oare ce a putut sa le promita, sa te duci sa candidezi la PSD, care a torpilat sistematic, de sapte luni de zile, tot efortul autoritatilor si al specialistilor facut pentru a limita cresterea numarului de cazuri? Eu, personal, nu pot sa inteleg, este o decizie pentru care vor fi huliti, va spun sincer. Nu mai au niciun fel de credibilitate in opiniile pe care le exprima, legate de pandemie. (…) Cand suntem intr-o crestere a numarului de cazuri, cand e nevoie de fiecare om care este implicat, mi se pare o greseala grava pentru ei, ca oameni care au fost implicati in activitate si au avut rezultate. Sa te duci sa iti depui candidatura la PSD mi se pare un fel de abandon in lupta”, a declarat Orban, in cadrul unei emisiuni la B1 TV.

Liderul PNL a adaugat ca, din punctul sau de vedere, PSD reprezinta, astazi, „pericolul cel mai mare pentru Romania”.

„Pericolul cel mai mare pentru Romania, astazi, este PSD. Tot ce face PSD il transforma intr-un dusman grav al viitorului, al sansei Romaniei de a avea un viitor, de a avea dezvoltare, de a avea cu adevarat sansa de a-si reveni si de a sta pe picior de egalitate la masa natiunilor dezvoltate. PSD este un partid dusman al Romaniei”, a mai spus Ludovic Orban.

Mai mult despre: ,

Comentarii: