politica

Premierul Orban trosneste regimul pro-rus de la Chisinau: „Atrag atentia autoritatilor vremelnice din Republica Moldova sa nu incerce sa politizeze acest subiect”

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a atras, vineri, atentia autoritatilor din Republica Moldova sa nu politizeze tema gazoductului Ungheni- Chisinau, care a fost realizat in baza unui proiect finantat integral de statul roman.

Prezent la inaugurarea tronsonului de conducta de gaz Craiova- Segarcea, aferent etapei I din conducta de transport Craiova-Segarcea-Calafat, Orban a subliniat ca gazoductul Ungheni- Chisinau este „o investitie de suflet” a Romaniei.

„Sunt investitii extrem de importante. Unele care au fost finalizate, cum este o investitie de suflet a Romaniei, si anume gazoductul Ungheni-Chisinau, care a fost finalizat si pentru care il felicit pe domnul director general Sterian (n.r.- Ion Sterian) si in acelasi timp atrag atentia autoritatilor vremelnice din Republica Moldova sa nu incerce sa politizeze acest subiect. Este o investitie facuta de statul roman, prin intermediul unei companii a statului roman, o investitie care a fost finantata de noi si care urmareste sa ofere locuitorilor Basarabiei o sursa alternativa de alimentare cu gaz natural”, a afirmat Orban.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Pretul saormelor s-a dublat in Germania, problema a fost dezbatuta chiar si de cancelarul Scholz. Un nou termen isi face loc in politica germana: donerflatia

In Germania, doner kebab (similar cu faimoasa saorma din Romania), odinioara accesibil, a devenit emblema…

25 de minute ago

Unde au gresit garzile de corp ale lui Robert Fico: „Era haos acolo, acest lucru e evident si este vorba despre un esec”

Mai multi experti din Slovacia au criticat joi masurile de securitate pentru protectia premierului Robert…

10 minute ago

Germania: Inca deputat AfD a fost prins ca are legaturi cu retele pro-ruse. El este anchetat pentru spalare de bani

Procuratura din Munchen a anuntat joi ca investigheaza activitatile de spalare de bani ale unui…

O oră ago