news

Premierul da de pamant cu „neispravita” de Firea. Primarita incalca legea, „nu are abilitatea sa comunice despre cazurile de coronavirus”

Mesaj dur al premierul Ludovic Orban la adresa primarului Gabriela Firea. El a catalogat-o drept „neispravita” si a acuzat-o ca a „incalcat flagrant” legea prezentand informatii despre cazurile de coronavirus.

„Domnilor Vela si Costache, comunicarea pe tema coronavirus nu poate sa o faca oricine. Mai ales cand e vorba de comunicarea unor cazuri diagnosticate. De aia am infiintat grupul de comunicare strategica. Sa luati legatura cu neispravitii din unele locuri, in special din administratia locala de aici, ca nu au nicio calitate sa comunice informatii de felul asta. Comunicarea se face sub coordonarea grupului. Nu vreau sa spun ca cine a dat informatiile pe Facebook a incalcat flagrant legea, din punctul meu de vedere. Invitati aceste persoane sa nu mai interfereze in aceasta comunicare, pentru ca daca va da oricine informatii, riscam sa se creeze o perceptie total falsa si sa se creeze stari pe care nu le dorim”, a declarat Orban.

„Daca incepe oricine sa comunice, se creeaza o perceptie total falsa. Sa comunicati si primarilor, adica primarului. Daca vrea sa comunice pe contul ei de Facebook ceva, sa comunice pe teme de administratie locale, nu pe teme grave, in care comunicarea se face intr-un sistem de maxima siguranta si cand exista certitudini. Simplul fapt ca are spitale in subordine, nu ii da dreptul sa rupa lantul de comunicare existent”, a mai spus Ludovic Orban.

Firea a intrat, marti, pe Facebook pentru a face mai multe anunturi in legatura cu cei infectati cu coronavirus.

„Inca 3 persoane cu test pozitiv de coronavirus in Bucuresti! Fiul, nora si nepotul domnului de 60 de ani, declarat aseara bolnav de COVID 19. Multa sanatate! Putere medicilor si asistentelor de la Spitalul Victor Babes.

Ancheta epidemiologica a DSP, pentru persoanele cu care au intrat in contact, continua.

Se impun masuri sporite de dotare a spitalelor, Ambulantei, Smurd – ului, DSP cu toata aparatura si tratamentele necesare, igiena, dezinfectie, evitarea locurilor aglomerate, inchiderea tuturor scolilor si gradinitelor pana dupa Paste, interzicerea evenimentelor culturale, sportive, de orice natura”, a scris Gabriela Firea.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a prezentat primul sau portret oficial de la incoronare

Regele Marii Britanii, Charles al III-lea, a prezentat oficial primul sau portret finalizat de la…

9 minute ago

Vladimir Putin sustine planul de pace propus de China in Ucraina, afirmand ca Beijingul a inteles ce se afla in spatele crizei

Intr-un interviu publicat miercuri dimineata de presa rusa si citat de Reuters, presedintele rus Vladimir…

24 de minute ago

Majoritatea americanilor cred ca Donald Trump este vinovat in procesul platilor ascunse pentru actrita porno Stormy Daniels si ca trebuie sa mearga la inchisoare

Pentru prima data, un nou sondaj Yahoo News/YouGov arata ca o majoritate a americanilor (52%)…

39 de minute ago

Marcel Ciolacu sfideaza realitatea: „Nu a fost Gabriela Firea implicata in azilele groazei. Imaginile nu erau din Voluntari, ci din alta comuna”

Invitat intr-o emisiune la Digi24, premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre campania electorala din Bucuresti,…

54 de minute ago

Cel putin 16 persoane decedate in Peru, dupa ce un autobuz s-a prabusit intr-o prapastie din Anzi

Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata marti in Peru, cand un autobuz s-a rostogolit…

O oră ago

Amenintare iminenta? Taiwanul sustine ca ar fi detectat 45 de avioane de lupta si sase nave chineze in apropierea insulei

Armata Taiwanului a detectat 45 de avioane si sase nave chineze in jurul insulei, a…

O oră ago