Premierul PSD, Grindeanu, adept al teoriilor conspirationiste legate de Soros. Iata ce spunea despre Dacian Ciolos

politica

Sorin Grindeanu, noua propunere a PSD pentru postul de premier, este unul dintre promotorii teoriilor conspirationiste privind implicarea lui George Soros in politica din Romania.

PSD si Dragnea se straduiesc sa il zugraveasca pe Grindeanu ca pe un politician modern si civilizat, insa acesta a recurs la manipulari primitive in timpul campaniei electorale. Posibil premier, Grindeanu a facut si el apel la sperietoarea Soros, alaturi de extremistii din PRU, pentru a avea beneficii electorale.

In 22 octombrie, el a publicat pe pagina sa de Facebook un text in care il acuza pe Dacian Ciolos ca a imbratisat „cu mare patos” ideile venite pe filiera Soros.

„Manifestarile unionistilor de la Bucuresti s-au lasat cu urmari grave care nu au nicio legatura cu o tara europeana. Bastoane, busculade, retineri, o violenta fara noima. Si totul pentru ce? Pentru ca unii oameni isi doresc Unirea cu Republica Moldova.

Ceea ce ingrijoreaza cel mai mult, insa, este semnalul dat de cei aflati la putere: se intervine in forta, cu agresivitate. Este un semnal foarte clar ca tehnocratii sunt capabili de orice, ca s-au inchis intr-un glob de cristal si ca se cred dumnezei. Cand un om aflat intr-o functie atat de inalta, cum este cea de prim-ministru, alege calea violentei in locul dialogului, este extrem de grav, iar solutia este una singura: demisia.

Nu ar mai surprinde pe nimeni ca urmatorii manifestanti batuti sa fie cei care sustin familia traditionala sau oricine altcineva care nu este de acord cu „stralucitele” idei sustinute de Dacian Ciolos si echipa sa de „specialisti”.

Sau, mai exact, ideile venite pe filiera Soros si imbratisate cu mare patos de Dacian Ciolos si, mai nou, de „curatul” Nicusor Dan”, a scris Grindeanu pe Facebook.

grindeanu-soros

In perioada campaniei electorale, Romania TV si liderii PRU, printre care disparutul Sebastian Ghita, au fost principalele canale prin care PSD a intretinut o campanie primitiva de manipulare privind implicarea lui George Soros in Romania. Dupa alegeri, soldate cu victoria PSD, campania a incetat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: