Premierul Romaniei: „Actiunile Ungariei sunt o RUSINE”. Ii face SCLAVI pe romanii care le accepta

politica

Premierul Victor Ponta continua sa se razboiasca cu guvernul de la Budapesta, ale carui actiuni in criza refugiatilor le considera o „rusine”. „Nu cred ca-i vreun sclav in Romania care sa se bucure ca ne cearta cineva de la Budapesta”, a spus Ponta.

„Ma bucura interesul Ministerului de Externe ungar pentru politica din Romania. Deocamdata imi mentin opiniile, care sunt similare cu ale premierului sarb, premierului croat, premierului austriac, ale Comisiei Europene, ale secretarului general ONU, si anume ca atitudinea Ungariei in aceasta criza a refugiatilor este o actiune neeuropeana si o rusine pentru Europa.

Sa faci garduri la granita dintre doua tari membre ale UE, Ungaria si Romania, este o chestiune nemaiintalnita si care nu are nicio legatura cu spiritul european. Motiv pentru care o sa-mi apar tara si guvernul si faptul ca autoritatile maghiare se baga in jocuri interne politice din Romania eu cred ca toata lumea ar trebui sa raspunda ca si mine, adica cu indignare. Nu cred ca-i vreun sclav in Romania, fie prin presa, fie prin politica care sa se bucure ca ne cearta cineva de la Budapesta. Eu vreau sa ne conducem tara de la Bucuresti, nu de la Budapesta si pana acum am stiut sa o facem foarte bine”, a declarat Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: