Premierul Romaniei, MISTOCAR dupa ce a fost chemat la DNA: „Acum stau pe picioare foarte bine”

news

Premierul Victor Ponta s-a prezentat, miercuri, la DNA, fiind citat in Dosarul Rovinari-Turceni. Ponta a stat insa foarte putin timp in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, precizand ca i s-a prezentat expertiza financiar-contabila.

„Da. Mi s-a dat expertiza. Am platit cu 2.000 lei in plus taxe, dar nu le mai cer de la statul roman”, a afirmat premierul intrebat de rezultatele expertizei si cat s-a stabilit prejudiciul.

„Acum stau pe picioare foarte bine”, a adaugat acesta ironic.

Victor Ponta a precizat ca va da declaratii cand va fi chemat de procuror cu avocatul. „O sa dau declaratii cand ma cheama procurorul cu avocatul”, a spus acesta.

Intrebat despre discutiile cu presedintele Iohannis, Ponta a aratat ca „politica se face in alta parte, nu la DNA”.

Premierul Victor Ponta s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat in dosarul Rovinari—Turceni.

La intrarea in sediul DNA, premierul a confirmat ca expertiza din dosar este finalizata. In ceea ce priveste eventuale declaratii, el a aratat ca procurorul de caz va decide in acest sens.

In 13 iulie, Victor Ponta a fost chemat luni la DNA, unde a fost anuntat ca in dosar s-a dispus efectuarea unei expertize financiar-contabile si ca procurorii au instituit masura asiguratorie a sechestrului asupra bunurilor mobile si imobile ce ii apartin in dosarul Rovinari—Turceni in care acesta este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani.

Tot atunci, DNA i-a schimbat calitatea in acest dosar din suspect in inculpat, premierul prevalandu-se de dreptul la tacere, astfel ca nu a dat o declaratie in fata procurorului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: