Premierul Tudose, remarca badaraneasca la adresa celor care critica haosul creat de guvern: „Medicina a progresat suficient de mult ca sa trateze aceste lucruri”

news

Premierul Mihai Tudose are o remarca extrem de jignitoare la adresa celor care critica haosul creat de PSD si guvern in legatura cu taxele si impozitele. El sustine ca acestia ar avea probleme la cap, „aud voci”.

„Noi tot raspundem la intrebari de astea de la oameni care aud voci. Iertati-ma, medicina a progresat suficient de mult ca sa trateze aceste lucruri”, a spus Tudose intr-un interviu pentru Agerpres.

AGERPRES: Ati renuntat la impozitul pe cifra de afaceri, la taxa de solidaritate. Ce modificari mai aveti in vedere in domeniul fiscal si cand ar putea fi aplicate?

Mihai Tudose: Nu mai avem in vedere alte modificari decat cele care au fost anuntate si care sunt in termen si vor intra in termen.

AGERPRES: Va referiti la CAS si CASS?
Mihai Tudose: CAS si CASS, de la anul. Colegii mei lucreaza la actul normativ.

AGERPRES: Au aparut temeri ca va scadea salariul mediu net. Sunt indreptatite, mai ales pe fondul faptului ca salariile bugetarilor ar trebui sa creasca de la ianuarie 2018 cu 25%?
Mihai Tudose: Vor creste.

AGERPRES: Cu 25%?

Mihai Tudose: Vor creste salariile bugetarilor. Apar temeri. Noi tot raspundem la intrebari de astea de la oameni care aud voci. Iertati-ma, medicina a progresat suficient de mult ca sa trateze aceste lucruri.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: