Premierul Tudose s-a enervat, arata cat de parsiv este Bogdan Chirieac: „A fost de fata la discutii”. Chirieac l-a catalogat apoi „prietenul pedofililor”

news

Premierul Mihai Tudose a dezvaluit, intr-un interviu pentru Antena 3, ca Bogdan Chirieac a fost martor la discutiile pe care le-a avut cu cel care a refuzat sa ocupe postul de sef al Politiei Romane, in locul lui Bogdan Despescu. Chirieac l-a atacat insa apoi pe Tudose, spunand ca este „prietenul pedofililor”.

Chirieac l-a atac violent pe Tudose la Antena 3, miercuri dupa-amiaza, cand a aflat ca Tudose respinge cererea ministrului Carmen Dan de a-l demite pe seful Politiei, Bogdan Despescu. „Din acest moment, Tudose are eticheta de ‘prietenul pedofililor'”, a atacat Chirieac.

„Din punct de vedere politic, Mihai Tudose este prietenul pedofililor. Asta se intampla! Nu exista o alta explicatie decat policianismul domnului Tudose in legatura cu aceasta decizie. Politia Romana il avea in mana (pe pedofil – n.red) din 2009 si el continuat sa actioneze. Acum a avut nevoie de trei zile ca sa il identifice”, a spus Bogdan Chirieac.

Spre seara, Mihai Tudose a venit la acelasi post TV, in emisiunea lui Gadea, unde a dezvaluit ca Bogdan Chirieac a fost martor la discutia pe care a avut-o cu cel care a fost propus de Carmen Dan pentru a-l inlocui pe Bogdan Despescu. Acesta a refuzat.

„Aveam o propunere de inlocuire. Am aflat ca propunerea nu doreste acea functie, o refuza. Deci nu puteam sa demit pe cineva sa las politia necondusa exact in acest moment.

La pranz am vorbit cu el. ‘Buna ziua, sunt premierul. Doriti aceasta functie’. „Domnul prim-ministru, raportez, dimineata m-am prezentat la doamna ministru si i-am spus ca nu doresc aceasta functie’. A fost un om din media care a asistat la discutii, domnul Bogdan Chirieac. In momentul acela am spus ca un ministru de Interne care isi permite sa ma minta asa nu mai am ce sa lucrez cu ea. A spus ca e dispusa sa demisioneze, eu i-am spus ca o accept. Daca va fi lasata isi va da demisia”, a dezvaluit Tudose.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: