Premierul Viorica Dancila a declarat ca a suferit si i s-a parut ireal ca jurnalistul CTP a comparat-o cu o maimuta, pavianul cu mantie

news

Viorica Dancila a vorbit, pentru prima oara la o emisiune la Antena3, despre modul in care jurnalistul Cristian Tudor Popescu a asemanat-o cu o maimuta.

CTP a fost amendat de CNCD cu 1.000 de lei si a considerat ca jurnalistul a discriminat-o pe Dancila.

”Viorica Dancila nu s-a schimbat si nu se va schimba. Aveam parul liber, dar de cand sunt europarlamentar, cred ca de noua ani de zile, asa am fost pieptanata. Este normal pentru o femeie sa-si mai schimbe modul in care isi tine parul. Ziua mea de lucru incepe foarte devreme si se termina foarte tarziu si atunci acest lucru imi da comoditate si certitudinea ca parul va sta bine aranjat pe tot parcusul zilei. De aproape 9 ani de zile am aceeasi coafura. Acum, il tin strans pentru ca imi e mult mai comod, imi da certitudinea ca parul va sta bine toata ziua. Uneori il tin liber. Da, m-a durut cand am fost descrisa (n.r. CTP a asemanat-o cu pavianul cu mantie, o maimuta), mi se parea ireal sa judeci un om dupa aspectul lui, dupa cum arata. Cand plec din casa ma uit in oglinda, e firesc, nu ma raportez la ce au spus altii.”, a declarat Viorica Dancila, la Antena 3, duminica seara.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: