Presa britanica: O arma apocaliptica, CHIVOTUL lui Gabriel, a ajuns in posesia lui PUTIN

life

Fani ai teoriilor conspiratiei sustin ca Arabia Saudita a dat Rusiei o arma apocaliptica straveche descoperita sub marea moschee din Mecca, relateaza Daily Star.

Prin cele mai intunecate colturi ale internet-ului a aparut zvonul cum ca sub moscheea Masjid al-Haram, cel mai sfant loc al islamului, ar fi fost descoperita o arma legendara numita „Chivotul lui Gabriel”. Legenda spune ca arhanghelul Gabriel, cel care i-a spus Fecioarei Maria ca va da nastere lui Iisus si i-a dictat Coranul profetului Mohammed, i-ar fi incredintat intemeietorului religiei islamice si o cutie, sau un chivot, de o „putere enorma”. Lui Mohammed i s-a spus sa ingroape chivotul intr-un altar, la un loc de rugaciune, pentru a fi dezgropat doar atunci cand se va apropia sfarsitul lumii.

Exista oameni care cred Arabia Saudita a descoperit chivotul in timpul unei lucrari extinse la marea moschee si l-a inmanat rusilor. Acestia cred ca armata rusa va transporta chivotul in Antarctica, cel mai probabil intr-o fosta baza nazista pentru OZN-uri.

Un blogger ce-si spune Sorcha Faal sustine ca custodele celor doua moschei sfinte din Mecca l-ar fi contactat pe patriarhul Kiril al Moscovei, liderul Bisericii Ortodoxe Ruse, pentru a-l avertiza asupra gasirii unei cutii misterioase in timpul lucrarilor de reconstruire a marii moschei, pe 11 septembrie. In momentul in care echipa de 15 muncitori a incercat sa scoata cutia la suprafata, a izbucnit o explozie enorma de energie ce a ucis intreaga echipa si a daramat o macara imensa, ar fi dezvaluit custodele.

crane-collapse-grand-mosque-mecca

Intr-adevar, la acea data, la marea moschee s-a prabusit o macara, apartinand firmei de constructii a familiei lui Osama bin Laden, ce a ucis 111 credinciosi, insa rapoartele oficiale spun ca incidentul s-a petrecut din cauza vantului puternic.

O a doua incercare de a scoate chivotul la suprafata a fost facut pe 24 septembrie, insa s-a produs o „emisie de plasma” ce a provocat peste 4000 de decese. Intr-adevar, mai mult de 2000 de oameni au murit in acea zi la Mecca, insa acestea sunt atribuite unei panici in masa in urma careia oamenii s-au calcat in picioare.

Custodele se pare ca l-ar fi contactat pe patriarh in legatura cu un manuscris islamic antic, salvat de Biserica Ortodoxa Rusa din mainile cruciatilor Romano-Catolici, intitulat „Instructiunile lui Gabriel pentru Mohammed. Documentul, pentru existenta caruia nu mei exista vreo alta dovada, aparent spune cum arhanghelul Gabriel ii incredinteaza chivotul lui Mohammed, spunandu-i sa-l ingroape la „locul de rugaciune pe care il foloseau ingerii inainte de crearea omului”, pana cand va fi dezgropat la „Yawm al- Qiyamah”, sau „Ziua Invierii”.

Domnisoara Faal sustine ca ar fi vazut un raport al armatei ruse ce detaliaza toate aceste informatii.

La auzirea vestilor, presedintele rus Vladimir Putin se spune ca ar fi trimis nava de cercetare Amiral Vladimisky pentru a lua chivotul din portul saudit Jeddah, poarta catre Mecca, pentu a-l transporta in Antarctica.

The-Russian-naval-research-vessel-Admiral-Vladimisky

In mod bizar, o parte din date sunt reale. Vasul Amiral Vladimisky a apelat portul Jeddah la inceputul lunii, intr-o misiune „militar-religioasa”. Motivul apelului nu a fost explicat oficial, presa din Rusia descriindu-l ca fiind o „vizita de afaceri” misterioasa. Purtatorul de cuvant al Marinei ruse a declarat: „Echipajul vasului a avut ocazia sa se odihneasca. S-au reimprospatat rezervele de apa si mancare.” Insa, in mod ciudat, incarcatura includea si capsule cu sol rusesc ce urmau a fi plasate in zone de „glorie militara” si in locuri de veci ale marinarilor rusi.

Vizita este foarte ciudata in conditiile in care relatiile dintre Arabia Saudita si Rusia nu sunt deloc bune, cele doua tari aflandu-se de parti opuse ale baricadei in razboiul civil din Siria.

Sorcha Faal, ale carei afirmatii nefondate despre Chivotul lui Gabriel s-au raspandit foarte repede pe internet, nu ofera niciun motiv dincolo de faptul ca Islamul si Biserica Ortodoxa Rusa sunt ostile Bisericii Catolice pentru care Arabia Saudita ar oferi Rusiei aceasta arma. La fel de bine, Faal nu reuseste sa explice de ce Rusia ar transporta arma in Antarctica, ci doar ofera cateva link-uri catre teorii ale conspiratiei despre existenta unei „baze naziste de OZN-uri” la Polul Sud.

Faal e considerat a fi un pseudonim al lui David Booth ce detine site-ul What Does It Mean, site pe care au aparut prima oara informatiile. Este foarte putin probabil ca Booth, printre ale carui convingeri se afla si cea conforma careia o planeta numita Nibru se va izbi de Pamant pana in martie 2016, sa aiba acces la rapoarte secrete ale armatei ruse.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: