„Presa din Romania ascunde aceste imagini”. Politia belgiana a ridicat doi PSD-isti care au incercat sa faca scandal la un miting al romanilor din Bruxelles – Video

politica

Zeci de romani au participat, in urma cu doua zile, la un protest in fata Parlamentului Europena de la Bruxelles fata de actiunile Regimului Dragnea impotriva independentei justiei si a statului de drept. Protestul a fost organizat de Malin Bot.

Zeci de romani stabiliti in Belgia au venit sa participe la manifestatia din fata sediului Parlamentului European. Malin Bot, care a fost prezent la protest, a declarat pentru aktual24.ro ca doi angajati ai europarlamentarilor PSD au incercat sa creeze tulburari printre manifestanti, insa au fost indepartati de politia belgiana.

Iata imaginile de la acest protest:

Malin Bot acuza ca nimeni din presa romaneasca nu a prezentat vreo informatie despre protestul de la Bruxelles, in conditiile in care chiar si presa din Grecia a scris despre manifestatia romanilor.

„Toata presa ascunde in Romania protestul de la Bruxelles. A scris presa din Grecia si la noi sunt toti pe burta. E rusinos. De ce are aceasta atitudine presa romaneasca?”, a scris Malin Bot pe Facebook.

El a anuntat ca in luna mai, inainte de alegerile europarlamentare, va avea loc un nou protest, mult mai amplu, in capitala Uniunii Europene. Protestul va fi urmat de un marsĀ  intre Comisia Europeana si Parlamentul European.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: