Presa finantata de Kremlin, omagiu adus Olgutei Vasilescu: „Este prototipul oltencei focoase”. Imagini in premiera

news

Sputnik Moldova publica mai multe imagini din tinerete ale vicepresedintelui PSD Lia Olguta Vasilescu. Imaginile si articolul sunt anuntate drept un magiu de 8 martie adus ministrului Muncii din Romania. Platforma de stiri Sputnik face parte din grupul de presa Rossiya Segodnya, care este finantat de catre guvernul de la Moscova.

„De Ziua Femeii, va oferim, in exclusivitate, un pictorial realizat de Lia Olguta Vasilescu, in primavara lui 2006. Pe atunci era la inceputul celui de-al doilea mandat de deputat si, chiar daca era foarte tanara, era una dintre figurile cele mai importante ale PRM — lidera a puternicei organizatii de tineret PRM. Fotografiile fac parte dintru proiect mediatic, „Romania politica”, destinat prezentarii parlamentarilor prin preocuparile lor — private sau profesionale”, scrie Sputnik.

Fotografiile au fost facute de Dragos Dimitriu, fost parlamentar PRM si unul dintre editorialistii portalului Sputnik.

„Desi nu am reusit sa continui acel proiect, imi aduc aminte ca numarul din revista cu Oana Vasilescu pe prima pagina s-a bucurat de un real succes, isi aminteste unul dintre initiatori, Dragos Dumitriu, pe vremea aceea deputat PRM. „Era si firesc, Oana a fost si este o femeie care te face sa intorci capul si sa fii atent la ea”.

Ca sa citam din revista, „Olguta e desteapta, frumoasa, eleganta si harnica” — si, sa nu uitam de temperament si de cei doi Dan la karate! Prototipul oltencei focoase, am putea spune. Asta a fost si parerea lui Marius Tuca, unul dintre primii care au sunat-o dupa aparitia revistei, felicitand-o, asa, ca de la un alt prototip de oltean la altul, pentru… motocicleta”, afirma Dimitru pe Sputnik.

olguta olguta2
olguta3 olguta4
olguta5

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: