Presa germana anunta cine este atacatorul din Munster, cel care a intrat cu o furgoneta in multime. Surpriza, nu este ceea ce se asteptau cu totii

externe

O masina a intrat intr-un grup de pietoni in orasul german Munster, provocand moartea a cel putin trei oamenio si ranirea a 20 de persoane, a anuntat sambata politia locala. Cel putin sase oameni sunt in stare foarte grava.

Bild anunta ca numele atacatorului este Jens R., in varsta de 48 de ani, un cetatean german fara cazier. Pe retelele de socializare s-a speculat masiv ca atacatorul este islamist, fiind invinovatita cancelarul Merkel de aceasta noua tragedie, pentru ca a accepta refugiati musulmani in tara.

„Suddeutsche Zeitung” anunta ca atacatorul avea probleme de ordin psihologic. ZDF mentioneaza ca acesta a avut recent o tentativa de sinucidere.

„Fara speculatii”, s-a multumit sa scrie pe Twitter politia din Renania de Nord-Westphania, land industrial in care este situat orasul Munster. Potrivit EFE, soferul a fost gasit impuscat in interiorul vehiculului, iar politia, dupa cum relateaza cotidianul Bild, examineaza furgoneta in cautare de explozibili.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: