Presa penalilor a anuntat ca Clotilde Armand a fost data afara de la Egis Romania. De fapt ea a fost avansata

news

„Evenimentul zilei” a anuntat, luni, ca Clotilde Armand a fost data afara de la Egis Romania. Informatia a fost preluata cu satisfactie si de catre Antena 3. Insa realitatea este cu totul alta.

EVZ a sustinut ca Armand a fost data afara in urma dezvaluirilor pe care publicatia le-a facut privind sumele incasate de firma franceza pentru supravegherea unor lucrari intarziate. Egis supravegheaza mai multe santiere privind contruirea de autostrazi.

Realitatea este insa cu totul alta. Armand a fost de fapt promovada in cadrul grupului francez. Din pozitia de director general al Egis Romania, Bulgaria si Republica Moldova ea a a fost numita ca Business Development Director for Eastern Europe.

Screen Shot 2017-03-27 at 21.49.22

„Este un fel de avansare, daca vreti, nu ma mai ocup de Romania, ma ocup de Europa de Est. Imi export competentele”, a declarat Armand pentru DC News.

Dupa aceste precizari, EVZ si-a modificat titlul in care anunta ca Armand a fost data afara, spunand acum ca aceasta a fost „retrasa” de la conducerea Egis Romania.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: