Presa PSD o LOVESTE pe purtatorul de cuvant al lui Iohannis: „Este tratata REGESTE”

news

Purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, Tatian Niculescu Bran, este atacat dur in presa apropiata de PSD. „Cine este mai exact aceasta doamna Bran si oare merita sa ii acceptam si sa ii platim mofturile din bani publici?”, se intreaba obiectiv.info.

Obiectiv.info, publicatie care s-a remarcat prin sustinerea acordata lui Victor Ponta, sustine ca dotarea palatului Cotroceni cu o bucatarie de 29.000 de euro s-a facut in urma „plangerilor” Tatianei Niculescu Bran.

„Se pare ca nivelul de lux pe care il cere atat seful statului – cu vacantele petrecute in locuri exotice din afara tarii, dar si preferintele culinare si de decor interior ale purtatoarei de cuvant vor incarca foarte mult nota de plata pe care trebuie sa o achite romanii. Un fapt putin cunoscut este ca Administratia Prezidentiala a mai cheltuit recent 48.000 de lei pentru lucrari de zugravire si si 63.000 lei pentru servicii de intretinere pentru centralele termice.

Nu e ca si cum Tatiana Niculescu Bran munceste foarte mult – tinand cont de nivelul foarte redus de comunicare al lui Klaus Iohannis, care doar aproba postari generaliste pentru Facebook scrise de consilieri, s-ar putea spune ca postul de purtator de cuvant al Presedintelui este practic o sinecura.

Iar poate lucrul cel mai important: cine este mai exact aceasta doamna Bran si oare merita sa ii acceptam si sa ii platim mofturile din bani publici? Pentru ca ar fi pacat sa aruncam cu bani intr-o persoana care nu isi face meseria, ci doar cauta ocazii de relaxare”, sustin cei de la obiectiv.info.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: