externe

Presa rusa, delir: „O pensionara din Moscova a fost hipnotizata de ucraineni pentru a da foc masinii unui inalt oficial al Statului Major General rus”

Presa rusa sustine ca Elena Belova, in varsta de 65 de ani, care a incendiat masina unui oficial militar rus la Moscova, a fost rapita de fortele speciale ucrainene, hipnotizata si invatata de acestea cum sa dea foc la masini.

Pentru a da credibilitate acestei informatii, propaganda rusa le citeaza pe rudele Elenei Belova. Rudele au sustinut ca pensionara a fost „hipnotizata de ucraineni” pentru a efectua acest act.

Presa de la Moscova a relatat pe 27 august ca o femeie in varsta a fost retinuta la Moscova sub suspiciunea ca a dat foc unui automobil BMW X6 detinut de Evgeniy Sekretarev, seful adjunct al Directiei a 8-a a Statului Major General rus.

Ginerele lui Belova sustine ca aceasta a fost rapita de serviciile speciale ucrainene, care au „hipnotizat-o”, iar apoi au cerut 500.000 de ruble (aproximativ 8.300 de dolari) pentru eliberarea ei, a scris New Voice of Ukraine, citand propaganda rusa. Rudele ei au precizat ca femeia a sustinut intotdeauna „operatiunea militara speciala”, pe care Rusia o desfasoara impotriva Ucrainei.

Presa rusa mai sustine ca suspecta a scandat „Azov este puterea” in timpul retinerii.

Masina unui oficial al Statului Major rus a fost incendiata la Moscova, o femeie fiind retinuta, a anuntat duminica presa rusa.

La Moscova, o masina apartinand lui Evgheni Sekretarev, adjunctul sefului Directiei a 8-a a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse, a fost incendiata, iar o femeie a fost retinuta, fiind suspectata de incendiere.

Informatia a fost anuntata pe canalele rusesti de Telegram Baza si Mash, fiind citata agentia rusa de stiri de stat TASS.

Sekretarev lucreaza in cadrul Directiei a 8-a a Statului Major General al Federatiei Ruse, care este responsabila de cenzura militara in mass-media din Rusia, mentioneaza Pravda.

Dupa cum relateaza Baza, un BMW X6 apartinand lui Sekretarev era parcat in curtea unei case de pe strada Leningrad si a luat foc brusc acolo. Partea din spate a masinii a avut cel mai mult de suferit, portbagajul fiind complet ars.

Baza mai relateaza ca fortele de politie ruse au retinut o femeie care ar fi dat foc masinii. Aceasta a declarat ca era impotriva „operatiunii militare speciale”.

Sursele relateaza ca femeia a stropit portbagajul masinii cu benzina si i-a dat foc.

Mash noteaza ca suspecta este o femeie in varsta de 65 de ani care este inregistrata la o clinica psihoneurologica. Ea ar locui in aceeasi cladire cu Sekretarev.

Potrivit agentiei ruse de stiri de stat TASS, agentiile de aplicare a legii au raportat ca o femeie din Moscova „a turnat benzina peste si a dat foc unei masini apartinand unui angajat al Ministerului Apararii al Federatiei Ruse”.

Urmareste-ne si pe:
Mara Popescu

Share
Published by
Mara Popescu

Recent Posts

Portugalia nu mai este o problema pentru Europa. Ce poate invata Romania de la o tara care a cunoscut si ea un exod masiv al tinerilor

La zece ani de la plecarea "barbatilor in negru" - managerii internationali ai Comisiei Europene,…

7 ore ago

Primarul Vlad Oprea, declaratii halucinante: „Locuim trei familii in casa de 1.000 mp: eu, mama si o verisoara”. Nu mai stie cate locuinte are pe numele lui

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, a facut declaratii halucinante, luni seara, la Realitatea Plus, incercand…

3 ore ago

Un sofer roman de tir a murit in Belgia dupa ce un capac de canal aruncat de pe un pod a intrat prin parbriz. Cinci belgieni au fost retinuti

Cinci belgieni, dintre care doi minori, au fost arestati si urmeaza sa ajunga in fata…

4 ore ago

Japonia isi protejeaza frumusetile naturii. Cei care doresc sa urce pe Muntele Fuji vor trebui sa se inregistreze in avans

Prefectura Yamanashi din centrul Japoniei a anuntat lansarea unui sistem online care va reglementa numarul…

4 ore ago

Memoriile Angelei Merkel vor fi publicate in noiembrie. Ea este acuzata acum de „greseli fatale” in relatia cu Rusia

Angela Merkel isi va lansa, pe 26 noiembrie, mult asteptatul volum de memorii cu titlul…

5 ore ago