Presa RUSILOR ii ia apararea lui Ponta si il ataca pe Iohannis: „Lacheu fanariot”

news

Publicatia russiatoday.ro declanseaza un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis, pe care il acuza ca, atunci cand se afla in strainatate, „il vorbeste de rau pe premierul Victor Ponta”. Jurnalistii pro-rusi il mai acuza pe presedinte ca unelteste cu serviciile secrete sa-l dea jos pe premier.

„Ce parere aveti despre un presedinte care isi vorbeste de rau premierul pe cand se afla in vizita oficiala in strainatate? Ba inca si intr-o tara complet neinsemnata? Care vorbeste de ‘succesurile’ luptei impotriva coruptiei, intr-un stat strain profund corupt? Si de Schengen intr-o tara care nu e in Schengen? In timp ce prin jur iar se incordeaza niste muschi. Si unde (vezi Balti, Orhei) Romania a aplicat pozitia strutului. Care nu poate aduce decat sex anal.

Nu incetam cu atitudinea asta de lachei fanarioti. Ne dam la gioale serios si ne param pe la tot felul de organisme si ambasade intr-o maniera brevetata de consumatoarea Macovei”, scrie russiatoday.ro.

Iohannis mai este acuzat ca vrea sa il aduca „in pozitie de forta” pe „gunoiul” de Gabriel Oprea, pentru a-l da jos pe Ponta.

„Poate gaseste cineva o cale sa-i explice Tacutului ca-n politica nu e ca la yodlere, ci ca la snooker. Trebuie sa gandesti cateva miscari inainte. Daca nu reusesti sa-l dai jos pe Victor Viorel, dar, in schimb, il aduci in pozitie de forta pe gunoiul de Gabita, inseamna ca ai drept consilieri niste boi. Si era mai bine pentru toata lumea sa-l fi lasat in pace pe VV (tot Victor Viorel, nu Vladimir Vladimirovici) si sa fi curatat, in schimb, UNPR. S-ar fi apropiat mai usor de majoritate”, mai scriu jurnalistii pro-rusi.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, in Croatia, ca Romania se afla ”intr-o faza fierbinte” in ceea ce priveste lupta anticoruptie si spera ca rezultatul va influenta in sens pozitiv aderarea la Schengen, adaugand ca in cazul premierului Victor Ponta ”speta este trista”.

„Am discutat despre chestiunea Schengen si este destul de evident ca aspectul coruptiei este luat in seama cand vorbim despre Spatiul Schengen. Romania a facut progrese semnificative, notabile, in domeniul combaterii coruptiei si speta, care in sine este trista, nu arata decat ca lupta anticoruptie se desfasoara din plin.

Suntem intr-o faza fierbinte si cu siguranta vom trece cu bine de ea. Faptul ca avem aceste rezultate sper sa influenteze in sens pozitiv aderarea la Spatiul Schengen”, a afirmat seful statului, la Zagreb, dupa intalnirea cu omologul croat, intrebat daca anumite cazuri de coruptie la nivel inalt, in speta cel al premierului Ponta, afecteaza aderarea Romaniei la Schengen.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: