Presa RUSILOR il acuza pe Iohannis de TRADARE: „Nu gandeste. Simt o adanca RUSINE”

news

Intr-un editorial publicat marti seara, russiatoday.ro il acuza pe Klaus Iohannis de tradare. Filo-rusii sunt deranjati ca Iohannis doreste sa acorde o „vizibilitate mai buna” minoritatii ucrainene din Romania.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca a convenit cu omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, acordarea unei vizibilitati mai bune comunitatilor de romani din Ucraina si celor de ucraineni din Romania, aratand ca mecanismele guvernamentale in acest caz trebuie sa-si reia activitatea.

Declaratia i-a infuriat pe cei de la russiatoday.ro, care il acuza, intr-un editorial, pe Iohannis de tradare.

„Catastrofale, pana acum, gesturile si declaratiile lui Klaus Werner la Kiev. Vizita la ‘monumentul’ asa-zisului Holodomor e o imbecilitate, dar declaratia cu ‘vizibilitatea minoritatilor’ e tradare nationala. Chiar nu stie nimeni la Cotroceni care e teoria Kievului cu privire la prezenta ucraineana in Romania? Nu-si aduce nimeni aminte ca, in anii ’90, revendicau Voronetul si Maramuresul.

(…) De presedinte si de Mihai Razvan Ungureanu sunt 100% sigur ca nu gandesc. De ceilalti nu garantez. Cartea lui Bran despre cazul Tanacu e de un anti-ortodoxism si anti-romanism feroce. Simt o adanca rusine ca acesti oameni servesc acest stat”, afirma autorul. Materialul nu este semnat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: