Presa RUSILOR il ataca pe Iohannis: „Este un CLOVN”

news

Site-ul russiatoday.ro publica un scurt comentariu referitor la vizita presedintelui Romaniei in Polonia, in care Iohannis este atacat extrem de dur. „Clovn Iohannis”, este titlul materialului.

„Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la Varsovia, ca dupa ani de ‘dezamagiri si nereusite’ se va putea construi o Romanie din care cetatenii sai sa nu mai fie tentati sa plece.

Poate reuseste Klaus Werner sa inteleaga ca nici un sef de stat adevarat nu face asemenea declaratii despre tara sa in strainatate. E jignitor si ruineaza credibilitatea politicii externe, care se bazeaza pe continuitate. Nemaivorbind ca ideea ca lumea incepe cu noi e de Spitalul de Nebuni”, se afirma pe russiatoday.ro. Materialul nu este semnat.

Presedintele Iohannis se afla in perioada 13-13 martie intr-o vizita oficiala in Polonia. El a avut convorbiri cu presedintele Poloniei, Bronislaw Komorowski, cu presedintele Seimului polonez, Radoslaw Sikorski, cu Bogdan Borusewicz, presedintele Senatului, dar si cu premierul polonez Eva Kopacz.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: