Presa rusilor, in culmea fericirii: „In Grecia am INVINS! Va urma Italia. Apoi Spania. Apoi Portugalia”

news

Presa de limba romana controlata de Moscova isi manifesta satisfactia dupa votul dat de greci in referendumul de duminica. russiatoday.ro sustine ca vor urma si alte state europene, exprimandu-si speranta ca si Romania va decide sa se opuna „globalistilor”.

„Da, se pare ca in Grecia am invins! Globalistii si servitorii lor au pierdut! Bravo, Grecia!

Dupa reunificarea peninsulei Crimea cu Rusia, anul trecut, rezultatul votului de ieri din Grecia este un nou semn ca istoria nu s-a terminat. Globalistii, ideologii sclaviei moderne, care incearca sa ne convinga ca Troika finaciara este noua Sfanta Treime a mileniului trei, la care ar trebui sa se inchine toata suflarea planetei, au pierdut. Si vor mai pierde, batalie dupa batalie, pentru ca asta este soarta blasfemicilor”, scrie russiatoday.ro.

Publicatia analizeaza si ce se intampla in Romania dupa votul de duminica din Grecia.

„In Romania, fel de fel de tutipide si tutipizi isi dau ochii peste cap pe micile ecrane, acoperitii serviciilor de propaganda ale SUA si descoperitii lui Soros se impleticesc in tastatura, in cautare de argumente pentru care votul poporului grec nu ar trebui sa fie suveran. In creierele lor infestate, democratia ar trebui sa fie validata de FMI si Banca Mondiala. Ei nu inteleg, si nu vor intelege vreodata ce s-a intamplat ieri. Nu vor intelege ca lectiile de democratie trebuie invatate de la cei care au inventat democratia, nu de la comandantul portavioanelor americane. Vad la Realitatea TV, postul TV cu cea mai mare crestere de audienta in prime time, ca discursul ministrului de finante al Greciei este ignorat in favoarea aberatiilor care se rostesc in platou. Ma uit la metastaza presei din mainstream.

Implicatiile geopolitice ale votului de ieri au amplitudinea impactului planetei cu un meteorit, impact care va duce la disparitia dinozaurilor lumii unipolare. Merkel si Hollande au cerut deja o reuniune de urgenta a liderilor statelor din zona euro, mai exact a vasalilor locali. Printre dinti, invinsi cu propriile arme, politicienii corupti ai Europei spun ca rezultatul referendumul din Grecia ar trebui respectat. De parca respectarea vointei unui popor suveran ar trebui sa aiba aprobarea lor”, mai arata russiatoday.ro.

In final, jurnalistii prorusi isi afirma speranta ca si Romania se va alatura Greciei.

„Va urma Italia. Apoi Spania. Apoi Portugalia. Tsunami-ul declansat de cutremurul geopolitic din Grecia nu se va opri. Eu sper sa nu se opreasca pana nu va ajunge si la noi”, se incheie articolul entuziast al celor de la russiatoday.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: