Presa rusilor: Trei semne ca elitele din Statele Unite se pregatesc de „CEVA MARE”

news

Publicatiile apropiate de Moscova sustin ca in Statele Unite au loc pregatiri in vederea unor evenimente foarte grave.

„Primul eveniment este anuntul New York Federal Reserve Bank ca isi inchide operatiunile din metropola si le muta la Chicago. Motivatia oficiala a fost legata de ‘ingrijorarile privind o catastrofa naturala’, insa explicatia nu a convins pe nimeni. Ce fel de fenomen natural, previzibil, poate fi atat de mare incat sa determine inchiderea operatiunilor Fed din New York? In toata istoria metropolei nu a fost inregistrat niciun astfel de fenomen. Potrivit Reuters, New York Fed a transferat deja personalul la Chicago si a construit birourile aferente, totul in asteptarea unui ‘dezastru natural’, iar operatiunile din NY au devenit imposibile.

Al doilea eveniment este o comanda guvernamentala de achizitie a unei cantitati impresionante de munitie pentru arme semiautomate. In total, 62 de milioane de cartuse pentru armele AR-15, aflate in dotarea fortelor care apara granitele si punctele vamale ale Statelor Unite. Oficial, uriasa cantitate de munitie ar fi necesara pentru antrenamentul granicerilor. Din nou o explicatie oficiala care nu a convins pe nimeni. Cantitatea de munitie e pur si simplu prea mare pentru a fi folosita doar pentru antrenamente in poligon.

Al treilea eveniment care a pus pe ganduri analistii americani a fost mutarea sediului si operatiunilor NORAD inapoi in maruntaiele muntelui Cheyenne, dupa ce se renuntase la aceasta locatie in urma cu 10 ani. Explicatia oficiala a sefului NORAD, amiralul William Gortney, a fost aceea ca echipamentele cu care opereaza NORAD sunt la adapost, in muntele Cheyenne, de atacuri cu impulsuri electromagnetice. Explicatia a fost din nou respinsa de majoritatea analistilor: nici chiar America nu poate cheltui 700 de milioane de dolari, atat cat costa mutarea NORAD, doar de teama unui ‘impuls electromagnetic'”, scrie russiatoday.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: