„Presedinte Sosoaca!”, s-a scandat la Oradea. Luptatorul MMA Sandu Lungu: „Vreti sa-l imbogatiti pe Bill Gates?”

news

Printre manifestantii care au protestat, luni seara, in centrul Oradei s-a aflat si luptatorul MMA Sandu Lungu. Acesta i-a indemnat pe oradeni sa nu se vaccineze. Multimea a scandat apoi „Presedinte Sosoaca”.

„Dragi oradeni, daca vreti sa traiti in libertate, nu permiteti ceea ce se intampla, iesiti cu curaj in strada pentru ca vi se vor termina proviziile si veti cersi de mancare pe strada, veti munci pentru niste oligarhi.

Ganditi-va la copiii vostri, nu stiu daca va convine sa-i tineti in aceasta teroare. Nu va lasati manipulati! De un an de zile am stranutat de doua ori, ca am baut Cola rece!”, a spus Sandu Lungu in Piata Unirii. Manifestantii au inceput apoi sa cante imnul Romaniei.

„Este foarte interesant ca firmele romanesti au fost inchise, dar cele straine functioneaza.  Daca stati in casa, o sa va para rau peste un an. Este momentul sa spunem ce avem de spus. Nu mai merge asa! In curand vom ajunge sa vorbim singuri pe strada, daca vom mai putea iesi pe strada…”, a mai spus Lungu.

Lungu le-a cerut apoi oradenilor sa nu se vaccineze. „Oameni care stau la rand sa-si faca vaccinurile astea. Oameni buni, nici nu stiti ce bagati in voi. Ca sa ce, ca sa-l imbogatiti pe Bill Gates? Aia vreti?”, a strigat Lungu.

„Presedinte Sosoaca, presedinte Sosoaca”, a reactionat multimea la discursul lui Lungu.

Aproximativ 500 de persoane au participat la protestul de luni seara de la Oradea.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: