Presedintele 4% s-a trezit dupa doua zile: „Iohannis, doar un robot care si-a recitat textul in virtutea softului din dotare. Trist peisaj, trist personaj!”

politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a criticat sambata lipsa de reactie a presedintelui Klaus Iohannis in cazul soldatului care a lesinat la Ziua Marinei, apreciind ca aceasta atitudine reprezinta „o dovada de netagaduit a incapacitatii presedintelui de a reactiona uman in orice situatie ar fi, cu exceptia cazului cand ii lipseste cuierul pentru palton”.

„Scriam aici zilele trecute ca dl Iohannis nu se abate o virgula, cu sfintenie, de la randurile scrise de consilieri pe care le citeste in felurite ocazii si care sunt imediat postate pe site-ul Presedintiei. Nu mi-am imaginat, insa, ca avem un presedinte la final de mandat pe care nici macar fireasca empatie umana nu il poate abate de la discursuri! Ceea ce am vazut la Ziua Marinei, un Klaus Iohannis care nici nu a tresarit cand un soldat a lesinat langa el, e o dovada de netagaduit a incapacitatii presedintelui de a reactiona uman in orice situatie ar fi, cu exceptia cazului cand ii lipseste cuierul pentru palton. Nu era nevoie sa-l vedem pe dl Iohannis acordand primul ajutor ori sunand la 112 (oricum inutil, zic eu), ci doar sa ii vedem macar o tresarire omeneasca, macar o privire ingrijorata aruncata fugar spre omul suferind, macar o scurta poticnire a discursului! Am vazut, in schimb, doar un robot care si-a recitat textul in virtutea softului din dotare, apoi a parasit scena. Trist peisaj, trist personaj!”, a scris Tariceanu pe Facebook.

El sustine ca presedintele Iohannis „leaga victimele de la Colectiv de instalarea unui nou guvern, al ‘lui’, iar pe cele de la Caracal le arunca in carca adversarilor din campania prezidentiala”.

„Nimic nu il emotioneaza, nici un muschi nu i se misca pe fata ca daltuita-n piatra. Cand si cand zambeste, dar numai cand isi face poze de campanie in timp ce tara e zguduita de drame umane de proportii”, arata Tariceanu.

El a sustinut ca „o armata de troli a fost asmutita ieri in mediul virtual si in presa ca sa apere ‘incremenirea’ prezidentiala” si ca printre ei a identificat „multi dintre cei care acum cativa ani cereau indignati capul unui personaj politic pentru ca nu oprise masina dupa accidentul suferit de un motociclist din coloana oficiala”.

Mai mult despre:

Comentarii: