Presedintele executiv al PSD, Badalau, da cu pumnii in DNA pentru a le scapa pe Shhaideh si Plumb: „Pune DNA guvern?”

news

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, iese la atac, dupa ce procurorii DNA au anuntat ca Sevil Shhaideh este urmarita penal in dosarul „Belina”. De asemenea, acestia vor cere Parlamentului sa aprobe si urmarirea penala a Rovanei Plumb, ministrul Fondurilor Europene.

”Credeti-ma ca nu stiu nimic din dosar, nu stiu ce este acolo. Inteleg ca la Sevil Shhaideh este vorba de fapte petrecute pe vremea cand nu era ministru. Cu siguranta vom avea o discutie luni, cand vom avea sedinta la PSD. Eu stiu ca si Rovana Plumb, si Sevil Shhaideh sunt doua doamne cu putere de munca, doi oameni seriosi, care nu cred ca au gresit. Exista aceste suspiciuni ale DNA, dar daca la fiecare suspiciune a DNA cate un ministru ar demisiona, atunci DNA ar pune un Guvern, nu?

Nu stiu foarte multe din dosar, cu domnul presedinte Dragnea nu am apucat sa vorbesc. Cu siguranta mai multe vom stii luni, dupa sedinta. Nu as vrea eu sa speculez, pentru ca nu sunt genul de om care speculeaza, insa tot ce se intampla sigur ca afecteaza PSD, pentru ca sunt doi membri importanti ai partidului si implicit totul il afecteaza si pe Liviu Dragnea, care este presedintele partidului. Vom urmari situatia si vom avea o pozitie luni”, a declarat Niculae Badalau pentru stiripesurse.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: