Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, rupe tacerea, declaratii despre bataia de la nunta: „Acolo erau 500 de oameni”

politica

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a negat ca l-a lovit cu pumnul pe deputatul PNL Marin Anton. El sustine ca „detesta” violenta.

„Aseara am participat la un eveniment fericit la care fiul meu a fost nas. Pur si simplu, nu am avut decat un schimb de replici cu dl Anton. Nu inteleg de unde a iesit toata povestea asta. Nu-s de acord cu violenta, detest violenta. Consider ca dialogul este calea pe care se pot rezolva lucrurile si eu raman stupefiat de ce se spune, pentru ca acolo erau 500 de oameni. (…) Nu sunt un om violent”, a spus Badalau la Antena 3.

Liderul PSD a mai spus ca nu este de acord nici macar cu „violenta verbala”.

„Frustrarile dansului politice, provocarile astea pe care le face, nu le inteleg. Probabil este cu totul alta poveste. Nu vreau sa transform asta intr-un circ. Daca dansul considera, s-a simtit lezat de ceva… De 27 de ani fac politica si nici macar violenta verbala nu am avut niciodata. Niciodata”, a mai spus Badalau.

Citeste mai multe despre mafia din Giurgiu: O fotografie a noii mafii de la varful PSD. Lider PSD danseaza pe masa intr-un club de lux alaturi de afaceristi cu statul si de fiul numarului 2 din PSD

El a adaugat ca inca nu a fost chemat la politie. „Nu doamna, cum sa fiu chemat la politie? Daca voi fi chemat voi merge, dar consider ca nu e cazul. De la o altercatie verbala s-a ajuns unde s-a ajuns, probabil dansul vrea sa ajunga vedeta”, a spus Badalau.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: