news

Presedintele Iohannis, acasa de Paste. A mers impreuna cu sotia la slujba la Biserica „Sfanta Treime”

Presedintele Klaus Iohannis a mers si duminica dimineata la slujba. Carmen si Klaus Iohannis au participat impreuna la Slujba de Paste, la Biserica Romano-Catolica din Piata Mare din Sibiu.

Seful statului este luteran, dar Pastele Catolicilor si protestantilor se sarbatoreste in aceeasi zi. Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Biserica „Sfanta Treime” din Piata Mare la ora 9.50, impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis.

Seful statului nu a dat declaratii, dar le-a facut cu mana celor prezenti.

 

Familia Iohannis participa la slujba de Inviere la Biserica Romano-Catolica din centrul orasului inca de cand actualul sef al statului era primar al Sibiului

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis credinciosilor care celebreaza Pastele sa aiba sarbatori binecuvantate, cu intelegere si prosperitate si le-a multumit pentru solidaritatea si responsabilitatea din timpul pandemiei. Mesajul „Cristos a Inviat” a fost in limbile romana, maghiara si germana.

„Tuturor credinciosilor care sarbatoresc duminica Sfintele Pasti, fie ca sunt in tara sau in comunitatile diasporei le transmit sarbatori binecuvantate, buna intelegere si prosperitate. In aceste momente avem nevoie mai mult ca oricand de credinta si speranta pe care Lumina Invierii ni le insufla”, a spus Klaus Iohannis.

Presedintele le-a multumit romanilor pentru responsabilitatea si solidaritatea de care au dat dovada in perioada pandemiei de COVID-19.

„Traversam de mai bine de un an o perioada dificila provocata de pandemia de COVID-19, dar impreuna, avand grija de sanatatea noastra si ocrotindu-i pe cei dragi vom depasi cu bine aceste momente grele. Va multumesc pentru solidaritatea si responsabilitatea de care ati dat dovada in tot acest timp”, a mai spus Iohannis.

Presedintele a mai spus, in mesajul sau, ca este convins ca sacrificiile facute acum vor fi in curand rasplatite si „ne vom putea reintalni in siguranta cu toti cei apropiati. Aceste zile de sarbatoare incarcate de profunde semnificatii spirituale sa va aduca liniste sufleteasca, armonie si generozitate fata de semeni”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

BREAKING Clotilde Armand, trimisa in judecata chiar in ziua in care si-a depus candidatura. Acuzatiile procurorilor si reactia primarului Sectorului 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost trimisa joi in judecata de procurori, la putin…

3 ore ago

Au zburat palele cabaretului Moulin Rouge, faimos obiectiv turistic al Parisului – Video

Palele morii de vant Moulin Rouge, unul dintre cele mai faimoase obiective turistice din Paris,…

49 de minute ago

Vlad Voiculescu, acuzatii dure la adresa DNA: „Atacuri murdare la adresa unor doamne curajoase care au increderea oamenilor”

Vlad Voiculescu a avut, joi, o reactie dura dupa ce procurorii au trimis-o pe Clotilde…

39 de minute ago

Au fost pusi sub acuzare Petre Roman si Voican Voiculescu in Dosarul Mineriadei. Iliescu va fi audiat, vineri, la domiciliu

Parchetul General a anuntat oficial, joi, punerea sub acuzare a fostului premier Petre Roman si…

O oră ago

Surse: Ciolacu s-a intalnit cu Dan Voiculescu de mai multe ori in ultimele zile. Presiuni pentru ca Piedone sa fie retras in favoarea lui Firea

Premierul PSD Marcel Ciolacu s-a intalnit de cateva ori, in aceste zile, cu Dan Voiculescu…

3 ore ago