Presedintele Iohannis, amenintat de seful PSD ca „un procuror ii va investiga infractiunile”. Dragnea, referire la noua sectie din Ministerul Justitiei

politica

Liviu Dragnea a declarat, joi,  ca a inceput sa inteleaga de ce este atata presiune ca Sectia de investigare a magistratilor sa nu functioneze. ”Era pana acum condusa de Kovesi. Acum mai multi magistrati se gandesc ca nu merita sa-si puna in joc cariera pentru niste infractiuni care sunt clare”, a adaugat el.

”La Iohannis nu vorbim despre foloase necuvenite privind prezenta la vot, ci de case, sute de mii de euro incasati din banii statului roman. Nu vorbim de inventii cu angajate de la Teleorman, ci de numirea, promovarea si sustinerea in functie a doi procurori care i-au spalat niste dosare. Daca nici aici nu vorbim de un conflict de interese foarte clar. (…) Se contureaza ideea ca avem un presedinte intors cu cheita. Cum apare un subiect, mai apare o pisica. Putem spune ca Iohannis este tonomatul statului paralel. Mai vorbim luni, cand apare a doua valiza”, a afirmat Dragnea.

„Oricine citeste cu atentie cele 6 dosare se poate gandi ca presedintele este un infractor. La un moment dat se va gasi un procuror care sa investigheze”, a amenintat Dragnea.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: