Presedintele Iohannis arata cat de penibila este intentia coalitiei PSD-ALDE de a ancheta acum alegerile prezidentiale din 2009

politica

Presedintele Klaus Iohannis a ironizat, miercuri, la Suceava intentiile PSD-ALDE de a infiinta o comisie de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009. 

Presedintele a fost intrebat de jurnalisti daca el considera ca ar trebui rechemat George Maior, ambasadorul Romaniei in SUA, fost director SRI.

”Nu vreau sa vorbesc despre persoane. Sigur, Parlamentul are libertatea sa faca comisii de ancheta si sa discute despre orice, dar sincer eu cred ca nu asta a fost prioritatea numarul 1 pentru Parlamentul Romaniei, nu am nimic impotriva si nu ma amestec de niciun fel, daca asta vor sa faca, s-o faca, dar sa nu uite Parlamentul si coalitia de guvernare ca tara are destul de multe probleme. Marile achizitii pentru Aparare stau de cateva saptamani in Parlament si nu se discuta. In schimb, discutam alegerile prezidentiale din 2009. E nevoie de prioritizarea lucrurilor si de implicare mai profunda si rezolvare urgenta acolo unde e nevoie”, a declarat Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: